Mike en Sjoukje van Boutique Fitness Lage Zijde

Mike en Sjoukje van Boutique Fitness Lage Zijde

| Redactie Hier is Alphen

Menig Alphenaar kent het symphatieke echtpaar van Gezondheidscentrum Lage Zijde in het stadshart van Alphen. Onlangs zijn Mike en Sjoukje Punselie hun nieuwste avontuur gestart: Boutique Fitness Lage Zijde. Een bijzondere locatie met zelfs een lounge dat een eigen unieke sfeer biedt en zeker helpt om op een aangename manier fitness te beleven.

In juli 2016 hebben ze Gezondheidscentrum Lage Zijde geopend en onlangs, op 25 september van dit jaar, zijn ze hun nieuwste avontuur Boutique Fitness Lage Zijde gestart in de gezellige Raadhuisstraat in het centrum van Alphen.

Sjoukje: “Binnen onze fysiotherapiepraktijk hebben we altijd gestreefd naar de best mogelijke opties om onze patiënten te helpen bij hun herstel en fitnessreis. Na veel zoeken en overwegen, hebben we besloten te investeren in een Biocircuit van Technogym. Deze geavanceerde apparatuur stelt ons in staat om op maat gemaakte trainingsprogramma's te ontwikkelen. Deze sluiten niet alleen perfect aan bij de behoeften van onze patiënten, maar zeker ook voor anderen die hun draai niet kunnen vinden binnen de reguliere sportschool. De lounge biedt een eigen unieke sfeer die ons helpt om een aangename fitnessbeleving te creëren.”

Mike Punselie, 52 jaar

Mike volgde de CIOS opleiding in Overveen en werkte vanaf 1994 als instructeur, personal trainer en manager in de commerciële sport en fitnessbranche. In 2007 startte hij de opleiding tot fysiotherapeut. Vanaf 2011 werkt Mike fulltime als fysiotherapeut en als docent fitnessopleidingen.

Sjoukje Punselie, 51 jaar

Sjoukje, een voormalige bloedbankmedewerker en ervaren manager, ontwikkelde een passie voor coaching en begeleiding. Na haar werk in re-integratie en de zorgsector, richtte ze samen met Mike Gezondheidscentrum Lage Zijde op, een innovatieve fysiotherapiepraktijk die de hele persoon centraal stelt. Haar geloof in mogelijkheden, niet beperkingen, drijft haar om anderen te helpen hun doelen te bereiken.

www.boutiquefitnesslagezijde.nl

Raadhuisstraat 410

2406 LE Alphen aan den Rijn