Winactie Uit je Oliebol

Winactie Uit je Oliebol

Wij verloten 2x2 tickets!

Zaterdag 23 december is het tijd voor Glitter & Glamour tijdens Uit je Oliebol bij Wet 'n Wild. Met DJ Maximus, live saxo en drums, DJ Donny & Co, en de geweldige zanger Dave! Bereid je voor op een avond/nacht vol dansen, bruisende bubbels, heerlijke sushi, en dit alles in stijl en glamour.

Wat moet je doen:

  •  Reageer op Hier is Alphen op Instagram of Facebook

  •  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  •  Tag jouw vrienden op Social Media met wie jij wel zin hebt in een avondje Glitter & Glamour

Donderdag 30 november maken we de winnaar bekend. 

Hier zijn Astrid en Rens

Hier zijn Astrid en Rens

van het Straatmuzikantenfestival en meer…

Het Straatmuzikanten aan den Rijn Festival is niet meer weg te denken uit de Alphense agenda. Sinds een aantal jaar is Astrid Korevaar de spil in de organisatie. Sinds vorig jaar krijgt zij hulp van Rens van Renssen. De twee vormen een goed team en hebben grootse plannen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief

Iedere vrijdag om 12:00 uur

De redactie van Hier is ALPHEN brengt je iedere week op de hoogte wat er allemaal te doen is in onze gemeente of komt met actueel leuk nieuws. Ook op de hoogte blijven?

Doneer een Sinterklaas cadeau

aan stichting Sintvoorieder1

Deze week zet Studio Alphen zich in voor Stichting Sintvoorieder1. Samen met andere omroepen zamelen zij zoveel mogelijk cadeaus in voor kinderen in (verborgen) armoede. Live vanuit de bibliotheek in Alphen zenden zij uit en interviewen zij donateurs en organisaties.

Wil jij ook een handje helpen? Tot en met vrijdag 24 november 17:00 uur kan je cadeaus inleveren bij de bibliotheken in onze gemeente. Ze hoeven niet ingepakt te zijn, want dat doen de vrijwilligers van de stichting. Het cadeau mag een waarde van maximaal 25 euro hebben en alles is ontzettend welkom.

De kinderen, Sintvoorieder1 en Studio Alphen zijn je dankbaar!

Feestelijke opening nieuwe, modernste Albert Heijn

Feestelijke opening nieuwe, modernste Albert Heijn

in de Ridderhof

Deze week was wethouder Gerard van As bij de officiële opening van de nieuwe vestiging van Albert Heijn in de Ridderhof. Dit winkelcentrum ondergaat thans een metamorfose; het wordt compacter en moderner met mooie entrees en sluit beter aan bij de wensen van de klanten. AH heeft hier erg goed op ingespeeld, want na 50 jaar op de huidige plek te hebben gezeten, zijn ze nu verhuisd naar een betere plek bij de centrale hal en is deze AH de meest moderne winkel van alle AH winkels. 

Meld jouw huiskamer of act aan

Meld jouw huiskamer of act aan

voor Gluren bij de Buren 2024!

Op zondag 4 februari kun je in de hele gemeente Alphen aan den Rijn weer Gluren Bij de Buren! Meld vanaf nu jouw huiskamer of act aan voor de Wintereditie 2024 van het huiskamerfestival.

Een warme winterjas

Een warme winterjas

voor elk kind

Er zijn helaas nog veel kinderen die zonder warme jas de winter in gaan omdat het geld er simpelweg niet is om er een te kopen. Bij Kledingbank Groene Hart willen we de 900 kinderen uit ons klantenbestand niet in de kou laten staan. Daar hebben we uw hulp wel bij nodig!

Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk

maakt de tussenbalans op

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft na meerdere succesvolle jaren vol met activiteiten rondom muziek, kunst en cultuur, de tussenbalans opgemaakt en is overeengekomen om wederom een aanzienlijk geldbedrag aan de Adventskerk over te dragen. Precies waar de stichting in 2015 voor opgericht is.

Alphense Kerstwandeling

Alphense Kerstwandeling

op 22 december

Na de succesvolle edities van 2015 en 2017 wordt op vrijdag 22 december 2023 opnieuw de ‘Alphense Kerstwandeling’ georganiseerd door verschillende kerken uit Alphen aan den Rijn (Advenstkerk, Sionskerk, Maranathakerk, Het Kruispunt en de Lichtkring). Het thema is dit keer “Op Weg”.

Lees het Hier is ALPHEN magazine

Nu ook online!

Heb je het magazine niet ontvangen? Lees dan nu de online versie. Heb jij ook interesse om in het volgende nummer te adverteren, of heb jij een mooi verhaal te vertellen of andere leuke tips? Neem dan contact op via redactie@hierisalphen.nl met onze redactie. 

Lees het magazine

Even er tussenuit

Verhalen uit en over Alphen