De Week van het Werk

Thema: Duurzaam werk(t)

Deze Week van het Werk draait om duurzaam werk(t). Ontdek waarom duurzaam werken zo belangrijk is. Het zorgt ervoor dat je als organisatie en medewerker een positieve impact hebt op het milieu en de maatschappij. Dit wordt steeds belangrijker voor klanten, partners en (toekomstige) werknemers. Daarnaast leidt duurzaam en sociaal werken tot een betere samenwerking en meer tevredenheid onder medewerkers, wat weer leidt tot betere resultaten. Bovendien helpt het je om als organisatie voorop te blijven lopen in een snel veranderende wereld. Ook helpt het je om talentvolle medewerkers aan te trekken en te behouden, omdat steeds meer werknemers waarde hechten aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Waarom zou je kiezen voor duurzaam werken tijdens De Week van het Werk? Omdat het je organisatie toekomstbestendig maakt, je positieve impact hebt op het milieu en de maatschappij, en het zorgt voor een prettige werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen.

Duurzaam werk(t) loont op alle fronten! Maak van duurzaam werken een prioriteit en zet de eerste stap naar een betere toekomst tijdens De Week van het Werk! 

Maandag - 30 oktober

Kick-Off (digitaal)

Locatie: Digitaal via alle social mediakanalen van de Week van het Werk

Tijdstip: Begin van de ochtend – rond 9.00 uur

Voor wie: Allen (digitaal)

Dinsdag - 31 oktober

Woensdag - 1 november

Donderdag - 2 november

Verkiezing Hartstikke Sociaal Bokaal

Veel ondernemers in de regio zijn inmiddels bekend met de Hartstikke Sociaal Bokaal die Rijnvicus jaarlijks uitreikt. Op donderdag 2 november nodigen wij ondernemers en wethouders uit de regio uit voor de uitreiking. Dit jaar is de uitreiking weer als vanouds, in de ochtend met een heerlijk ontbijt. Ondernemers zijn welkom bij Rijnvicus en we starten om 8.00 uur. Wie gaat dit jaar met de bokaal naar huis?

Locatie: Rijnvicus, Distributieweg 10, 2404 CK Alphen aan den Rijn
Tijdstip: 8.00 -10.30 uur met ontbijt
Spreker: Rodney, Heilige Boontjes

Meer informatie

Zaterdag - 4 november

Banenparade met Open Hiring Café

Er staan weer ruim 50 ondernemers uit de regio met uitdagende banen op onze moderne en feestelijke Banenparade met Open Hiring Café. We hebben een bomvol programma met diverse workshops en andere activiteiten: zo kunnen werkzoekenden, werknemers en werkgevers zich nog verder ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan workshops over werkgeluk, vinden van gemotiveerd personeel, jezelf optimaal presenteren en voordelen en subsidies voor ondernemers. Tijdens het Open Hiring Café kun je zien wat werkgevers jou te bieden hebben.

Locatie: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn, Stadhuisplein 1
Tijdstip: 12.00 - 15.00 uur
Voor wie: Wergkevers en Werknemers

Meer informatie

Contact

Maak van duurzaam werken een prioriteit en zet de eerste stap naar een betere toekomst tijdens De Week van het Werk! Heb je vragen? Bel 0172 - 424468 of mail gerust met petra@VOAonline.nl