Hier is Boskoop - Ontdek de charme van Boskoop, kom en laat je verrassen!

Beleef de prachtige fietsroutes en ontdek de vele kwekerijen, tuinen en gezellige restaurantjes die Boskoop te bieden heeft. Breng een bezoek aan dit internationale dorp!

Het schone van Boskoop

In Boskoop is de boomteelt al meer dan vijf eeuwen de voornaamste bron van inkomsten. De boomkwekerijen en smalle laaggelegen kavels worden omzoomd door water. Een bijzonder landschap, dat je nergens anders zo tegenkomt. 

Wandelen, fietsen en/of varen door Boskoop is dan ook van harte aan te raden. Zeker vanaf het water ziet de wereld er in Boskoop haast sprookjesachtig uit.

Ontdek hier

Schuitje varen & Theetje drinken

Relax en laat je verwennen tijdens deze tour door een uniek Landschap. Wandel door de fraai aangelegde Japanse tuin om aan boord te gaan voor een bijzondere boottocht.

Omgeven door een zee van groen vaar je geruisloos door de sloten van Boskoop, om er stil en zen van te worden. Laat de opgedane indrukken nog even bezinken bij een heerlijke kop thee met huisgemaakte zoete lekkernijen in Plantenbibliotheek Yume. Een leuke activiteit met vriendinnen of als vrijgezellenfeest! 

Bekijk dit arrangement

Ontdek de verschillen in de polder (peilen)

Boskoop wordt niet voor niets het grootste aaneengesloten sierteeldgebied genoemd. Een van de manieren om het te verkennen is een rondvaart door de sloten. Onze collega’s van de VVV verzorgen deze graag voor u. Natuurlijk is een rondvaart in te passen in een door het museum op te stellen programma voor een groep. Ook voor individuele bezoekers in een rondvaart mogelijk.

Bekijk dit arrangement

Ontdek nog meer - locaties die je echt niet kan missen!