Winkelen

Zin in een dagje winkelen? Of je nu alleen gaat, met het gezin of met een vriend(in), Alphen aan den Rijn heeft genoeg te bieden. In het Alphense centrum vind je een uitgebreid aanbod van lokale ondernemers maar ook de bekende winkels. Even een pauze inlassen tijdens het winkelen? Dat kan natuurlijk perfect bij één van de horeca locaties die onze gemeente rijk is.

Liever jezelf verrassen? De dorpen in onze gemeente kennen ook bijzondere winkels. Wij hebben ze voor je verzameld in ons locatieoverzicht.

Winkelen in Alphen aan den Rijn

Voor winkelplezier én een gezonde dosis ontspanning ga je naar het Alphense centrum. De terrassen op het Rijnplein kijken uit op de Oude Rijn, waar imposante rijnaken, sloepen en jachten voor visueel vermaak zorgen. 

Aan de kant van de Alphense Brug sla je linksaf de Van Manderloostraat in, de winkelstraat bij uitstek. Met een lingeriewinkel, luxe drogisterij en verschillende modewinkels. Je loopt zo het overdekte winkelcentrum de Aarhof binnen waar je met zo'n veertig bekende en minder bekende winkels altijd wel iets van je gading vindt. 

Ontdek alle winkels

Winkelen in de dorpskernen

Winkelen in de dorpskernen is sfeervol en bovendien tik je daar misschien wel net dat ene ding op de kop. Dat ene, waar je misschien al wel enige tijd naar zocht. 

Op hierisalphen.nl vind je een rijk palet aan winkels, horeca en diensten in Alphen en de dorpen. Blijf via ons, met inspirerende tips, verhalen en praktische informatie op de hoogte. Ga er op uit en ontdek!

Ontdek alle winkels