Over ons

Over Hier is ALPHEN

Het platform Hier is ALPHEN is een initiatief van de Stichting Alphen Marketing. Op HierisALPHEN.nl lees je over ‘al het leuks, moois, interessants en meest bijzondere in Alphen en alle dorpen uit deze gemeente’.

Alphen is een plek om van te houden. De gemeente heeft vele gezellige restaurants, bars en terrassen, een groot aanbod van winkels, attracties, een veelvoud aan evenementen en festivals, talloze prachtige fiets-, wandel- en vaarroutes. En dat allemaal in de groene en waterrijke blauwe stad midden in het Groene Hart. 

Hier is ALPHEN biedt de bewoners en bezoekers van de gemeente een inspirerende blik op het gebied van vrije tijd, recreatie, horeca, retail, werken, ondernemen, wonen, sport en gezondheid. Ook worden er vele tips gegeven voor tal van recreatieve activiteiten in en rond de gemeente.

Het platform Hier is ALPHEN bestaat uit deze website, wekelijkse nieuwsbrief, een magazine wat meerdere keren per jaar verschijnt en dagelijks houden we je via Facebook & Instagram op de hoogte. 

Team Hier is Alphen

Alphen Marketing