Weekendgids

3 t/m 5 november

Iedere week verzamelen wij de allerbeste tips voor het weekend zodat jij je niet hoef te vervelen. Check iedere woensdag onze Weekendgids en ontdek leuke uitjes voor jong & oud. In Alphen aan den Rijn is er meer dan genoeg te ontdekken, er is altijd wel iets verrassends dichtbij te ondernemen. Wat dacht je van leuke restaurantips, de gezelligste kroegen, nieuwe winkels, tips om de natuur in te gaan of juist lekker binnen te blijven?

Zien & Doen - Eropuit voor jong & oud

Eten, drinken & borrelen - Zoek de gezelligheid op!

Ontdek de parel van Boskoop

BUCK Bar & Kitchen

Staat het nog steeds op jouw bucketlist om een keer te lunchen bij dit pareltje in Boskoop? Midden in het groen vind je dit prachtige restaurant waar ze een fantastische lunch serveren waar genoeg keuze is uit vlees, vis of vegetarisch. Eigenaren Laurens en Karlin staan klaar om je te verrassen met verse streekproducten en eerlijke ingrediënten. 

Ontdek BUCK

In de natuur - Een frisse neus halen

Paddenstoelen van het Bentwoud

Van klein en jong naar groot en groen. Hoewel het Bentwoud nog volop in ontwikkeling is, zijn er nu al vele bijzondere vogels, vlinders en planten te vinden. Ook voor de bezoeker is er al veel te beleven. Zo kun je er heerlijk wandelen, of op excursie gaan met de boswachter. Door het hele gebied mag je van de paden af en lekker struinen door het bos.

Op 29 oktober kan je met boswachter Jonathan mee en ontdek je samen allerlei paddenstoelensoorten. Een leuke wandeling voor het hele gezin van ongeveer 5 kilometer. 

 

Meer informatie

Shoppen - Lekker lokaal!

Heb je zelf een leuke tip voor het volgende weekend? Stuur deze dan in via ons eventaanmeldformulier of tip de redactie op redactie@hierisalphen.nl.