Wat zoek je?

Categorieën
Tags

392 resultaten

‘ Topsporters Motiveren en Inspireren Jongeren

‘ Topsporters Motiveren en Inspireren Jongeren

Op 11 en 18 maart krijgen de internationale schakelklas leerlingen op het Groene Hart Leerpark een bijzondere kans. Voormalig profvoetballer Evgeniy Levchenko en Olympisch badmintonner Aram Mahmoud brengen een bezoek aan veertien schakelklassen.

Lees hier meer

Castellumkoor in Aarhof

Castellumkoor in Aarhof

Dit wil je niet missen! Op 13 april viert het Castellumkoor haar 15-jarig jubileum in Theater Castellum. Als voorproefje zingen ze op zaterdagmiddag 2 maart in de Aarhof, tussen 14.00 en 16.30 uur, op het pleintje voor de Blokker.

op zaterdag 2 maart

‘Je, Anne’ in theater Castellum

‘Je, Anne’ in theater Castellum

Het tijdloze verhaal uit de dagboeken van Anne Frank keert terug in de theaters en wel in een bijzondere versie. In ‘Je, Anne’ vormen liedjes en dagboekfragmenten een rode draad door de vertelling van de complete onderduikperiode.

Lees hier meer

Unieke verhalen

Unieke verhalen

De uit Boskoop afkomstige Luna is Brand Copywriter en onlangs lid geworden van de VOA: “Met mijn bedrijf Written by Luna zet ik unieke verhalen van bedrijven en ondernemers op papier, zodat zij kunnen vlammen.

Lees hier het volledige interview

De Beweegtas voor minima

De Beweegtas voor minima

Kledingbank Groene Hart en Alphen Vitaal slaan handen ineen en bedenken beweegtas voor minima. Vanuit de gezamenlijk visie dat iedereen moet kunnen sporten én hiervoor de benodigde middelen als nodig heeft, is het idee ontstaan om het project SPORT JE OOK

Lees hier meer

Cindy van der Hoorn van Parkvilla

Cindy van der Hoorn van Parkvilla

“Bezoekers komen behalve voor de film ook voor de sfeer van Parkvilla. Dat horen we regelmatig terug. Het mooie gebouw, de gastvrijheid die we bieden is echt een meerwaarde. Het is een totaalbeleving en een avondje of middagje uit.

Lees hier meer

Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag

Stichting SAVA organiseert op zaterdag 9 maart de 9e editie van Internationale Vrouwendag in de Groene Hart Praktijkschool in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze bijzondere dag staat verbinding, solidariteit, ontmoeting en empowerment centraal.

Lees meer

Hier is Cocky Kooijman

Hier is Cocky Kooijman Cocky Kooijman achter de naaimachine in Repair Café Kerk en Zanen.

Repareren in plaats van weggooien. Dat is waar Repair Cafés voor staan. Spullen een tweede leven geven, verkleint de afvalberg en vermindert uitstoot bij het maken van nieuwe producten. Steeds meer mensen spreekt dit aan.

Lees hier het hele interview

NL DOET

NL DOET

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2024, samen met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Lees meer

Het indrukwekkende filmproject

Het indrukwekkende filmproject

In het filmproject 'Children of the Labyrinth' hebben negen ouders, allemaal gestrand in Griekenland, ontroerende brieven geschreven aan hun kinderen. Ze delen verhalen over hun gevaarlijke vlucht.

Lees meer