Film Candy met muzikale warming-up - in Parkvilla

Op 18 januari draait bij Parkvilla de film Candy over de wereldberoemde saxofonist Candy Dulfer. Voorafgaand aan dit portret van Candy Dulfer kunnen bezoekers in de foyer in een muzikale sfeer komen. Saxofonist Aubrey Snell neemt iedereen live mee in de mooie klanken van de saxofoon. ‘We noemen dit een muzikale warming-up, een optreden dat de avond compleet maakt’, aldus Cindy van Hoorn, coördinator film Parkvilla. De film is een intiem portret van een zelfstandig artiest, dochter en bonusmoeder die zichzelf opnieuw uitvindt in moeilijke tijden.

Candy en de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden Vader Hans, zelf gerespecteerd jazz-saxofonist en moeder Inge hebben altijd een grote rol gespeeld in de carrière van hun dochter. Candy heeft opgetreden met supersterren als Prince, David Stewart, Van Morrison en Pink Floyd. Maar als de pandemie uitbreekt en ze niet meer kan optreden, moet Candy vechten om haar hoofd boven water te houden. Ze maakt zich zorgen om haar kwetsbare ouders en zal bovendien de Dulfer naam door ongewenste kinderloosheid niet kunnen doorgeven. Candy gaat echter niet bij de pakken neerzitten en gaat naarstig op zoek naar nieuwe mogelijkheden om maar muziek te blijven maken en aan een nieuw album te werken.

Aubrey Snell Aubrey Snell studeerde klassiek saxofoon aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij maakte vele binnen- en buitenlandse tournees. Meer informatie en tickets: parkvilla.nl