De Zwem4daagse in de meivakantie - in zwembad De Hoorn!

De Zwem4daagse is hét vierdaagse zwemevenement van Nederland. Een jaarlijks terugkerend evenement voor jong en oud. Iedereen is welkom en het is leuk voor alle leeftijden.

Gedurende deze feestweek van maandag 1 t/m vrijdag 5 mei van 18.30-20.30 uur, zwem je vier dagen lang elke dag een afstand naar keuze. De afstanden zijn 250, 500 en 1.000 meter. Uiteraard kun je ook deelnemen aan diverse activiteiten. Je kunt samen met de Alphense ZwemClub o.a. deelnemen aan een workshop hardzwemmen,   synchroonzwemmen, ook is de Alphense Reddingsbrigade aanwezig met leuke activiteiten. De activiteiten variëren elke dag dus houd de website en social media goed in de gaten. 

Dit jaar heeft de Zwem4daagse nieuwe onderdelen! Zoals al eerder gezegd is, iedereen is welkom. Dit jaar is er daarom ook een zwembaan aanwezig voor G-sporters! Een primeur tijdens de Zwem4daagse. De G-sporters dienen wel begeleid te worden. Verder krijgt de zwem4daagse dit jaar een zeer feestelijke opening op maandag 1 mei om 18.30 uur in het buitenbad, in samenwerking met de brandweer! Dit belooft een spetterend begin te worden, dus ben erbij! De Zwem4daagse wordt feestelijk afgesloten met een heuse SCHUIMPARTY & DJ op vrijdag 5 mei (tot 21 uur)! Alle deelnemers hebben gratis toegang tot dit leuke feestje Dit wil je toch niet missen? Uiteraard wordt na afloop van deze week vol zwemplezier elke deelnemer beloond met een medaille.

Wanneer je een kaartje koopt bij de kassa in zwembad De Hoorn / zwembad AquaRijn of de bevestiging van de aankoop in de webkassa laat zien bij de kassa, ontvang je een stempelkaart. Deze stempelkaart is jouw eigen kaart voor de zwem4daagse, dus bewaar deze goed. Op de stempelkaart kan je voor 4 dagen stempels laten zetten. Als de stempelkaart vol is, verdien je een medaille!

Let op: Nog geen A-diploma? Dan is de deelname onder begeleiding van volwassene verplicht. Ben je een G-sporter? Reserveer dan tijdig jouw kaartje, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Ben jij er dit jaar ook bij?! Koop dan alvast snel je kaartje want op=op. 

-------

Kaartjes zijn te koop aan de kassa in zwembad De Hoorn en via de webkassa op de website. Indien je je kaartje koopt via de webkassa, moet je de bevestiging van je aankoop laten zien bij de kassa/gastenservice in De Hoorn. Daarna kan je je stempelkaart ontvangen en gaat het van start.  

Tip: op vertoon van deze stempelkaart krijg je bij aanschaf van een zomerabonnement twee kortingsvouchers t.w.v. € 5,- per stuk, vrij te besteden in onze horeca.