Koe-knuffelen bij de Witte Gravin

De Witte Gravin heet je van harte welkom op hun prachtige melkveehouderij midden in het groene hart van Nederland, aan de kortsteekterweg in Alphen aan den Rijn. 

"We boeren met veel passie voor onze dieren en willen je graag (meer) kennis laten maken met wat we doen en hoe we met onze dieren omgaan."

De koeienexpert

Ik ben gefascineerd door koeien. Op de boerderij bevind ik mij het liefst in de koppel, waar ik het gedrag van de koe bestudeer. Tegelijkertijd aai of borstel ik de koe of ik ga er tegenaan liggen. In de wei, liggend in het gras luister ik het liefst naar het ritmische geluid van een grazende koe. Ik neem je graag mee in een unieke beleving om kennis te maken met de koe en te ervaren hoe je tot rust komt bij dit nieuwsgierige en gemoedelijke dier.

Contact - De Witte Gravin

Wanneer je graag een workshop koe knuffelen wilt volgen ben je aan het juiste adres bij De Witte Gravin. Heb je vragen of wil je graag een afspraak met ons maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Hiervoor kan je bellen naar 085-2081592, een Whatsappje of mail sturen of vul het contactformulier in. We staan je zo snel mogelijk te woord.