Maak kans op een VIP arrangement

Maak kans op een VIP arrangement

Voor Zomerspektakel aan het Meer

Zoek jij ook het Spektakel op deze zomer? We trappen het zomerseizoen af met Zomerspektakel aan het Meer en wij mogen meerdere gave VIP-arrangementen verloten. Je krijgt:

- Vier tickets voor de vrijdagavond, waar artiesten als Krezip, Snelle en Afrojack optreden
- Een kijkje achter de schermen
- Een meet & greet met één van de artiesten op zondagavond
- Hapjes en drankjes

Wil jij kans maken op dit gave VIP-arrangement? Doe dan nu snel mee en volg de volgende stappen:
>  Schrijf je in voor de Hier is ALPHEN nieuwsbrief
> Volg Hier is ALPHEN op Social Media
> Tag je vrienden die jij mee wilt nemen om nog meer kans te maken

Het Alphens Korenfestival

Het Alphens Korenfestival

op zaterdag 25 mei

Wat ooit begon als een kleinschalig evenement is inmiddels uitgegroeid tot een mooie Alphense traditie met 60 deelnemende koren en ruim 2.200 zangers en zangeressen. Klassiek, pop, shanty, operette, musical, gospel, oratorium, soul- en motown klanken en nog veel meer zal te beluisteren zijn in het centrum van Alphen aan den Rijn.

Volg ons

Volg ons

op instagram en facebook

Volg jij ons al op instagram en facebook? Daarop staan de allerlaatste nieuwsverhalen van onze ondernemers en bewoners. Gewoon doen!

@HierisAlphen

Gratis Midzomeravond in Archeon

Gratis Midzomeravond in Archeon

op zaterdag 22 juni voor inwoners van Alphen

In Museumpark Archeon wordt een gratis Midzomeravond georganiseerd, omdat de gemeente Alphen aan den Rijn 10 jaar bestaat. Tijdens deze speciale avond opent het Archeon de deuren van het park om samen met inwoners ‘2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid’ te vieren.

Het Boomkwekerijmuseum is jarig!

Het Boomkwekerijmuseum is jarig!

50 jaar

Het is feest in het museum, zij zijn dit jaar 50 jaar jong! Na een bescheiden begin met twee vitrines bij de VVV, destijds gevestigd in de boomkwekerswoning, staat er nu aan het Reijerskoop in Boskoop een volwaardig, officieel geregistreerd museum dat er zijn mag.

Cultuur4daagse Alphen aan den Rijn

Cultuur4daagse Alphen aan den Rijn

start op zaterdag 25 mei

In 2024 trekt er een Cultuur4daagse door de gemeente Alphen aan den Rijn. Vier bijzondere culturele festivals zijn onderdeel van deze vierdaagse in 2024: het jaar waarin de Gemeente Alphen aan den Rijn in de huidige samenstelling 10 jaar bestaat. In vier weekenden van 25 mei tot en met eind augustus vinden de evenementen Festival Onderuit, Zomerspektakel, Blooming Boskoop en Straatmuzikanten aan den Rijn plaats.

Culinair Alphen keert terug

Culinair Alphen keert terug

met waanzinnig nieuw concept

Het culinaire landschap van Alphen aan den Rijn wordt dit jaar verrijkt met een sensationeel nieuw evenement: het Alphens Wijn Event.

Dit festival, geïnspireerd door succesvolle voorgangers zoals het Fonteyn Wijnfestival, het Amsterdamse wijnfestival en Wijnfestival Bacchus, vindt plaats op 23 en 24 augustus in Park Rijnstroom, dat voor deze gelegenheid wordt omgedoopt tot Park Wijnstroom.

Jaarmarkt Alphen gaat door!

Op woensdag 18 september van 09:00 tot 17:00 uur is er een diversiteit van vele soorten en maten kramen, standwerkers, foodtrucks en activiteiten te vinden in het hartje centrum van Alphen aan den Rijn.
Langs de Oude Rijn, de pittoreske geveltjes in de winkelstraten en de vele terrassen kan je jouw weg vinden naar de mooiste aanbiedingen en je laten verbazen door de standwerkers.

De Alphense Jaarmarkt staat bekend om zijn gezelligheid en ongedwongen sfeer. Vanuit het hele land vinden mensen hun weg naar Alphen.

Lees het Hier is ALPHEN magazine

Nu ook online!

Heb je het magazine niet ontvangen? Lees dan nu de online versie. Heb jij ook interesse om in het volgende nummer te adverteren, of heb jij een mooi verhaal te vertellen of andere leuke tips? Neem dan contact op via redactie@hierisalphen.nl met onze redactie. 

Lees het magazine

Even er tussenuit

Verhalen uit en over Alphen