VOA Award winnaar De Bloemenjongen - heeft unieke Valentijnsactie

Als kleine jongen hielp hij zijn opa, die in Amsterdam op de markt stond. Zijn vader werkte op de bloemenveiling en zo begon Quinn als 12 jarig jongetje met het verkopen van bloemen aan de deur. En nu,12 jaar later, timmert De Bloemenjongen als volwaardig bedrijf flink aan de weg en won onlangs de VOA Award in de categorie ZZP. 

Het begon met het lopen van vaste dagen in Noorden vanaf 2013, toen nog als jonge jongen. Maar in 2021 besloot hij er echt voor te gaan, stopte met zijn HBO opleiding en schreef zich in bij de Kamer van Koophandel, om zo zijn droom na te jagen. Inmiddels is hij te vinden in meerdere wijken en staat hij op zaterdag op de markt in Nieuwkoop. Op donderdag loopt hij in de werk Kerk en Zanen, maar hoopt dit snel te kunnen uitbreiden naar meerdere wijken in Alphen of de dorpen.

Waarom hij bloemen aan huis verkoopt? "Het persoonlijke contact vind ik zo belangrijk. Daarnaast bied ik ook gemak, want ik kom naar de klant in plaats van zij naar mij. En ben je niet thuis? Dan kan je ook een abonnement afnemen en krijg je iedere week of twee weken verse bloemen aan de deur. Ik doe net dat ene stapje extra, geen vraag is te gek en ik doe het altijd met een grote lach op mijn gezicht. Bloemen verkopen is het leukste wat er is."

Hij loopt inmiddels niet meer alleen, maar heeft zelfs 18 bloemenjongens en -meisjes rondlopen. Zijn doel is om een netwerk van bloemenjongens en - meisjes op te zetten door heel Nederland. Quinn helpt jongeren met het opzetten van hun eigen bloemenwijk, zoals hij zelf ook ooit is begonnen. 

Lees nu ook meer over zijn unieke Valentijnsactie.