Mensen die bij verschillende staan tafels en kraampjes met elkaar praten over hun banen.

Veel interesse op festival voor stages en (bij)banen

Op donderdag 11 mei was het festival voor stages en (bij)banen tijdens de voorjaarseditie van de Week van het Werk.

Deze editie was meer gericht op de (jonge) werknemers van de toekomst. Hier konden werkgevers en (jonge) werkzoekenden elkaar ontmoeten. Er waren diverse foodtrucks, een photobooth, een mocktailbar, een DJ, bezoekers konden hun CV laten checken en er zijn veel profielfoto’s gemaakt voor LinkedIn. Alles in de festivalsfeer. 

Eerste vacatures zijn al vervuld

Dit mooie festival was door de locatie bij mboRijnland dichtbij de (jonge) werkzoekenden. In totaal stonden 55 ondernemers op dit banenfestival, waarmee het vol was. Zij hadden uitdagende stages en (bij)banen aan te bieden. In totaal waren er een paar honderd bezoekers. Er zijn goede gesprekken gevoerd, gegevens uitgewisseld en vervolgafspraken gemaakt. De eerste vacatures zijn zelfs gelijk al vervuld.

Iedereen bedankt

We willen alle ondernemers en bezoekers bedanken voor deze mooie, eerste editie van het festival voor stages en (bij)banen, dat (ondanks vele regen halverwege) een succes mag worden genoemd! Daarnaast bedanken we alle betrokken organiserende partijen van de Week van het Werk zoals de VOA, Alphen Marketing, EDBA, UWV, WerkVinden, Holland Rijnland, Rijnvicus en mboRijnland.

Zet de komende Week van het Werk in uw agenda

Zet ook alvast de komende editie van de Week van het Werk in uw agenda. Deze is van 30 oktober tot en met 4 november 2023. Die week zit bomvol met evenementen, waaronder het banenfestival in het gemeentehuis. Houd de website van de Week van het Werk in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.