Nieuws

Wat zoek je?

Thema

30 resultaten

Ivette’s Sixties Corner

| Redactie Hier is Alphen

Ivette’s Sixties Corner Het binnen interieur van Sixties Corner

Mijn man zag dit pand op de hoek van de van Boetzelaerstraat en de Van Mandersloostraat te huur staan. Hiervoor heb ik in de bouw gewerkt als timmervrouw en later in de financiële wereld. Ik was weer toe aan een nieuwe uitdaging.

Lees meer

Met de juiste koffer op reis

| Redactie Hier is Alphen

Met de juiste koffer op reis Voor aanzicht van de winkel Van Os waar je veel tassen en koffers ziet staan.

Van Os tassen en koffers is een van oorsprong Rotterdams familiebedrijf dat zich al sinds 1929 bezighoudt met de verkoop van tassen, koffers en andere lederwaren. Inmiddels heeft Van Os 32 vestigingen verdeeld over geheel Nederland, waaronder in Alphen.

Lees meer

Zomerse Griekse lekkernijen bij OlympiaMarkt

| Redactie Hier is Alphen

Zomerse Griekse lekkernijen bij OlympiaMarkt Een foto van het voor aanzicht van Olympia markt samen met de eigennaar.

In de gezellige Raadhuisstraat in Alphen vind je sinds een paar maanden op nummer 271 OlympiaMarkt, een Griekse koffie- en delicatessenzaak waar je terecht kunt voor de lekkerste koffie, hartige en zoete taarten en authentieke Griekse producten.

Lees meer

Alphense Judith Bol regelt jouw volledige vakantie

| Redactie Hier is Alphen

Alphense Judith Bol regelt jouw volledige vakantie Een selfie van een vrouw met een zonnebril op het strand waar de zon schijnt.

Ze was altijd al een regelneef. Sinds oktober 2022 heeft ze dat regelen omgezet in haar eigen bedrijf TUI at home. Reisadviseur Judith Bol doet niets liever dan jouw vakantie van A tot Z te verzorgen.

Lees meer

Ladies Night bij boerderijwinkel Van Hier

| Redactie Hier is Alphen

Ladies Night bij boerderijwinkel Van Hier Vier vrouwen met een lammetje en een dozijn eieren.

Twee jaar geleden openden Gerard en Joyce van der Hulst hun boerderijwinkel Van Hier op het erf van hun boerderij op het Spookverlaat in Hazerswoude-Rijndijk. Een winkel met verse lekkernijen die nog beter smaken omdat ze van dichtbij komen.

Lees meer

De mooiste (zonne)brillen

| Redactie Hier is Alphen

De mooiste (zonne)brillen Een man met een nieuwe bril in zijn handen in een brillenzaak.

Hij zit al meer dan 40 jaar in de brillen. Zeven jaar geleden opende Gijs van Leeuwen zijn eigen Spex in The City Opticiens met als doel de meest geliefde opticien van Alphen en omstreken te worden.

Lees meer

Maak kennis met het werk atelier Boskoop Center

| Redactie Hier is Alphen

Maak kennis met het werk atelier Boskoop Center Vrouw die achter een bureau zit te werken.

Vanuit een in januari j.l. gestart initiatief, om mensen uit Boskoop en omgeving een sociaal maatschappelijke ontmoetingsplek te geven en waar kunst een rol mag spelen, ontstaan geleidelijk aan nieuwe initiatieven. Zo ontstond Flex Werk Atelier.

Lees meer

Maak kennis met bloemstyliste Pien Flowers

| Redactie Hier is Alphen

Maak kennis met bloemstyliste Pien Flowers

Al vanaf jongs af aan is Pauline Arkesteijn tussen de bloemen te vinden: “Heerlijk al die mooie kleuren, geuren en verschillende soorten bloemen. Daar kan ik geen genoeg van krijgen. Bloemen maken je blij, ze verrassen je en ze kunnen je troosten.”

Lees meer

Familiebedrijf Gek van Fietsen

| Redactie Hier is Alphen

Familiebedrijf Gek van Fietsen Twee mannen van Gek van Fietsen die lachend in een bakfiets staan midden in de zaak van Gek van Fietsen.

Hij was net als zijn vader amper 15 jaar dat hij regelmatig meehielp in de winkel. Rik de Bruin runt nu samen met zijn jongere broer Mark het familiebedrijf Gek van Fietsen in Alphen aan den Rijn.

Lees meer

Hoera, Slagerij Antonisse bestaat 25 jaar!

| Redactie Hier is Alphen

Hoera, Slagerij Antonisse bestaat 25 jaar! het team van Slagerij Antonisse waarvan sommeige vlees vasthouden, de andere fles drinken en nog een iemand met een slagers mes.

Slagerij Antonisse bestaat 25 jaar en dat laten zij natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. De slagerij uit de Atlas heeft jubileum acties en wij gingen in gesprek met eigenaar Kevin.

Lees meer

Bloemen houden van mensen

| Redactie Hier is Alphen

Bloemen houden van mensen Een man met een bos bloemen in de hand terwijl hij in een bloemenzaak staat met allemaal fusten met verschillende bloemen.

Wat ooit begon met een kleine kiosk aan de overkant van de straat, is inmiddels uitgegroeid tot een zeer goed lopende bloemenboetiek in de van Nesstraat in Alphen. Rob en Mariska Moleman zijn al zo’n 30 jaar hét gezicht.

Lees meer