Parkvilla een broedplaats voor artiesten

Op 7 september start het nieuwe theaterseizoen van Parkvilla met de voorstelling ‘Ander Onderwerp’ van Beth & Flo. De voorstelling staat voor de combinatie van cabaret en klassieke muziek. Alex Roeka volgt snel op 9 september met optioneel een theaterbuffet. Met zijn voorstelling ‘Nieuwe Dromen’ heeft Alex Roeka de Poelifinario 2022 in de categorie kleinkunst ontvangen.

‘Dit seizoen komen er veel artiesten hun voorstelling bij Parkvilla monteren. Zo’n montageweek is een cruciale fase in het maakproces van een voorstelling. Het kan zijn dat de grote lijnen worden aangehouden, maar soms gebeurt het ook dat er vrijwel een nieuwe voorstelling wordt gemaakt. Parkvilla wil graag een broedplaats zijn voor creativiteit waar je samen kunt leren, delen en experimenteren en daar past een montageperiode goed bij’, aldus Agnes van den Ham, coördinator theater.

‘We hebben dit seizoen veel voorstellingen op de rol staan, de keuze was nog nooit zo uitgebreid. Er is cabaret, theaterconcerten, muziektheater, kleinkunst, familievoorstellingen en toneel. Een paar namen: Rosa da Silva, Tangarine, Govert de Roos, Andries Tunru & Stefan Hendrikx, Cameretten en de Amerikaanse singer-songwriter Gregory Page. Ook zijn er weer leuke kindervoorstellingen, zelfs voor baby’s vanaf 6 maanden. Alle mensen die voor 1 september twee of meer kaartjes boeken, maken kans op een vilten Parkvilla rugtas, gemaakt van gerecyclede materialen.’

Het gehele theaterprogramma is te bekijken en te bestellen via parkvilla.nl.