Ben jij een echte padelfan? Dan kan jij binnenkort je hart ophalen in Alphen aan den Rijn. Over een paar weken opent namelijk Sunset Padel drie padelbanen en dat belooft gaaf te worden!

Na lang wachten is het dan eindelijk zover, er komt een padelcomplex in Alphen aan den Rijn. Ondernemers Thijs en Joyce Bezemer en hun compagnon Silvia Bonetti openen begin april de banen naast het clubhuis van korfbalvereniging Tempo. Het nieuws van de padelbanen kwam vorig jaar al naar buiten, maar er was nog wat geduld voor nodig voordat de bouw ook echt van start kon gaan. Maar de bouw is nu dan toch echt begonnen, en er wordt keihard gewerkt om de banen op tijd af te krijgen. Op dit moment worden er drie padelbanen gebouwd, aan de Olympiaweg.

"We hopen begin april open te kunnen. Sinds onze vakanties in Spanje zijn wij echte padelfans geworden en hier in Nederland kan je natuurlijk ook niet om de trend heen. In Alphen aan den Rijn mistte er nog een echt padelcomplex en vorig jaar begon het balletje te rollen toen wij in contact kwamen met Eric Sarelse en zijn vrouw Silvia. Eric is helaas niet meer bij ons, maar zijn grooste wens was dat dit project voortgezet zou worden. Wij hebben dit samen verder opgepakt met Silvia en zijn ontzettend blij dat de bouw nu eindelijk is begonnen. We kunnen niet wachten tot we kunnen gaan beginnen!"

Blijf op de hoogte via Facebook en Instagram over alle ontwikkelingen rondom Sunset Padel.