Open dag Parkvilla op zondag 4 juni - met veelzijdig programma

Op zondag 4 juni organiseert Parkvilla van 10.00 tot 15.00 uur de jaarlijkse open dag. Deze keer is het programma nog veelzijdiger dan voorgaande jaren. Gratis inloopworkshops, proeflessen, kunstverkoop door cursisten, een modeshow van de textielafdeling, het maken van een gezamenlijk kunstwerk en een presentatie van het nieuwe theaterprogramma 2023|2024. 

Een veelzijdig programma

Voor volwassenen is er modeltekenen met Angenelle Tijssen, Colette Curfs begeleidt onder meer het gezamenlijke kunstwerk, bij Hanneke Naterop kunnen deelnemers op basis van een vakantiekiekje een eigen werk maken en bij Andrej Waskowsky kun je kennismaken met edelsmeden. Ook zijn de resultaten van Kunst door de Brievenbus te bewonderen.

Voor de kinderen is er een doorlopende workshop tekenen en schilderen van onze nieuwe docent Sandra Orré, die in het aankomende seizoen op de woensdag- en vrijdagmiddag les gaat geven. Er wordt een actieve speurtocht georganiseerd met aan het eind een verrassing. Kids die gek zijn op zingen dansen en toneelspelen, kunnen bij het Jeugdtheaterhuis terecht.

Culturele partners

Samen met de culturele partners het Jeugdtheaterhuis, Productiehuis Alphen, Nieuwe Muziekschool Alphen, Jeugdtheaterhuis en Alphoto staat het team van Parkvilla klaar om informatie te geven. Ook zijn er die dag twee films in het filmhuis te zien: om 13.30 uur No dogs or Italians are allowed, en om 15.30 uur Historias para no contar. Voor deze films zijn tickets nodig. 

Voor meer informatie en tijden, kijk op www.parkvilla.nl