Muzikanten gezocht voor voorstelling Kringloop De Hoop

Productiehuis Alphen en Stichting De Muziekfabriek zetten deze zomer een gloednieuwe theatervoorstelling in elkaar. ‘Kringloop De Hoop’ wordt bijzonder locatietheater met een lach en een traan, live muziek en verrassende wendingen. Voor het live orkestje worden muzikanten op hout, koper en saxofoon gezocht, en een drummer. Lees hier meer

De première is op 31 augustus, gevolgd door voorstellingen op 1, 6, 7 en 8 september. Aanmelden kan via een mailtje naar stichtingdemuziekfabriek@gmail.com.

Muziek in de voorstelling

Veel sociale en culturele organisaties werken mee aan de voorstelling Kringloop De Hoop. Zo levert Harmonie Arti Alphen een groot deel van de muzikanten voor het live orkest, maar er is plek voor nog meer. Blazers en een drummer uit de hele gemeente Alphen a/d Rijn zijn van harte welkom. Een live orkestje van zo’n 15 muzikanten begeleidt liedjes en zorgt voor sfeer. De muziek is prima te spelen voor muzikanten met orkestervaring. Het enige wat je nodig hebt is zelfstandigheid en durf; het orkest speelt zonder dirigent en doet ook een beetje mee in het spel van de voorstelling.

Aanmelden

Muzikanten die belangstelling hebben om mee te spelen, kunnen een mailtje sturen naar stichtingdemuziekfabriek@gmail.com voor meer informatie.

Het verhaal

De ouders van Thea de Hoop waren ooit de starters van de kringloopwinkel. Zij wilden vooral wat goeds doen voor de samenleving, en Thea heeft hun werk voortgezet. Nieuwkomer Djeff werkt nog niet zo lang bij Kringloopwinkel De Hoop, maar hij heeft meteen al grootse plannen voor de onderneming: het wordt tijd dat De Hoop een upgrade krijgt! Het logo, het assortiment, ja zelfs de medewerkers kunnen, wat Djeff betreft, wel wat "nieuwe branding" gebruiken. Maar wat is eigenlijk de waarde van spullen, en van mensen? Zit hem dat in succes? Of in andere dingen.....

Kaartverkoop Kaartjes zijn te bestellen via www.productiehuisalphen.nl/kringloop. Kaartjes kosten € 17,50. Vroegboekers krijgen tot 1 augustus korting, evenals Vrienden van PA.

Speeldata:

Zaterdag 31 augustus, 20.00 uur (Première)

Zondag 1 september, 14.00 uur

Vrijdag 6 september, 20.00 uur

Zaterdag 7 september, 20.00 uur

Zondag 8 september, 14.00 uur

Locatie van de voorstelling Haven aan den Rijn, Industrieweg 2A in Alphen a/d Rijn.