Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken. Voor de allerkleinsten draait Het Muizenhuis 2+. Wie kent de avonturen van Sam en Julia niet uit de prachtige kinderboeken. Nu gaan ze samen op filmavontuur. Na het megasucces van Knor is regisseur Mascha Halberstad terug met Vos en Haas Redden het Bos 4+. Een avontuur vol komische en hartverwarmende momenten. Vlindervrienden en het Grote Avontuur 6+ is een grappig verhaal vol avontuur, vriendschap en zelfontwikkeling. Een belangrijke boodschap van de film: onze connectie met anderen is veel belangrijker dan onze verschillen.

Ontbijtbuffet Kids kunnen op 1 en 8 mei in hun pyjama of onesie naar Parkvilla komen en vanaf 9.45 uur genieten van een ontbijtbuffet. Een gevarieerd ontbijt waar je je vingers bij aflikt. Na het ontbijtbuffet kan iedereen lekker uitbuiken bij de film.

Later in het theater is er de voorstelling Hé, wie zit er op de WC? Een voorstelling voor 2+ vol verrassingen en humor, gebaseerd op de boeken van Harmen van Straaten. Te zien op zondag 26 mei om 15.00 uur.

Meer info en tickets: parkvilla.nl/evenementen