Bij Vogelpark Avifauna, te Alphen aan den Rijn, is t/m 18 september de expositie Vogels & Veren te zien van Atelier Verfstreken. De schilderijen van de kunstenaars van het het atelier van Ipse de Bruggen, zijn te zien in speeltuinrestaurant De Lepelaar.

Veren zijn belangrijk voor vogels en hun verentooi is wat ze uniek maakt en waardoor ze verschillen van elkaar. Voor de kunstenaars van Atelier Verfstreken zijn de vogels van Avifauna de afgelopen periode de inspiratiebron geweest voor hun kleurrijke kunstwerken, die allen uniek zijn.

Het was de wens van de kunstenaars om hun schilderijen te kunnen exposeren in Vogelpark Avifauna. Samen met de begeleiding, de organisatie van Vogelpark Avifauna en de directie van Van der Valk Avifauna, kwam de expositie tot stand. De kunstenaars zijn heel erg trots dat hun schilderijen tijdens de zomervakantie in de restauratie van het bekende Vogelpark, voor alle bezoekers te zien zijn. Op 17 augustus brengen zij zelf een bezoek aan Avifauna tijdens het jaarlijkse dagje uit.

Atelier Verfstreken is onderdeel van Ipse de Bruggen. Ipse de Bruggen is met 5500 cliënten, 5500 medewerkers en bijna 400 locaties de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een (licht) verstandelijke en/of meervoudige beperking. Al meer dan honderd jaar zorgen wij voor hen. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Dankzij onze ervaring en deskundigheid hebben we ons ontwikkeld tot een krachtige zorgorganisatie met een coördinerende en verbindende rol. Het is onze overtuiging dat ieder mens meer kan dan hij of zij denkt, hoe klein een extra stapje ook is. Ipse de Bruggen. Altijd meer mogelijk. www.ipsedebruggen.nl.