Een nieuw tijdperk - voor Tennisclub TEAN

Velen onder ons hebben genoten van een potje tennis bij TEAN in Alphen aan den Rijn. Gelegen naast het bospark, staat TEAN bekend als de meest gezellige tennisvereniging van de stad. TEAN, wat staat voor Tennis En Anders Niet, is een begrip in Alphen.

Op de foto zie je voorzitter Peter Chaudron die de hand schudt van wethouder Gert-Jan Schotanus. Ze vieren de opening van de geheel vernieuwde tennisbanen met nieuwe gravelbanen, hekken, paden en meer. Twee jaar geleden is de bestaande baanverlichting volledig omgebouwd naar LED. Afgelopen jaar is ook het gehele interieur van het clubhuis met moderne meubelen heringericht. Het team herenteam dat vorig jaar naar de Eredivisie van Nederland is gepromoveerd speelt op de zondagen 14 april, 12 mei en 2 juni op TEAN. Een perfecte gelegenheid om het vernieuwde TEAN te komen bewonderen.

Dus waar wacht je nog op? Ben jij klaar om de sprong te wagen en een balletje te slaan op deze schitterende nieuwe banen? Sluit je aan bij TEAN en beleef zelf de magie van tennis op een van de meest bruisende sportlocaties van Alphen aan den Rijn!