Onderzoek heeft aangegeven dat het samensmelten van verschillende kunstvormen, zoals muziek, dans, theater en beeldende kunst, een groeiende trend is. Parkvilla speelt hierop in met verschillende theatervoorstellingen van Joost Spijkers, Rosa da Silva en Thom Hoffman.

‘A.s. donderdag 19 oktober komt Joost Spijkers naar Parkvilla voor de try-out van Spijkerpaleis. Spijkers brengt zoveel meer dan een theaterconcert simpelweg omdat Joost zoveel meer is dan een zanger. Hij is een geweldige acteur en liedperformer. Joost Spijkers zingt, speelt, danst en vertelt, hij kan verschillende kunstvormen moeiteloos samen laten gaan. De zanger en theatermaker won de Annie M.G. Schmidtprijs voor het mooiste cabaretlied van 2022’, vertelt Agnes van den Ham, coördinator theater.

‘Rosa da Silva komt op 28 oktober en haar voorstelling A vida rosa is een mix van cabaret en muziek. Ook Rosa won meerdere theaterprijzen en wordt geprezen om haar stem ‘de beste stem in de kleinkunst’. A vida rosa is een persoonlijke zoektocht en de vraag wanneer ga ik genieten staat centraal. Met Beethoven, wie ben je, maakt Thom Hoffman en het Storioni trio een combinatie van muzikaal meesterschap en vertelkunst. De voorstelling op 2 november houdt het midden tussen een concert en een toneelstuk. Thom Hoffman probeert de mens Beethoven wat dichterbij te brengen’, aldus Agnes van den Ham.

‘We hebben later dit seizoen nog veel voorstellingen op de rol staan, die kunstvormen combineren. Denk aan Wanklank van Kassett en Ikar op 17 november, MARTHA op 9 en 10 februari en Lucy Fonz op 21 maart. ‘

Het gehele theaterprogramma is te bekijken en te bestellen via parkvilla.nl.