Deze artiesten zijn te zien op het Bevrijdingsfestival

De eerste namen voor het Bevrijdingsfestival Alphen zijn bekend gemaakt door de organisatie! Benieuwd wie er dit jaar op het Rijnplein staan? Lees dan verder.

Iedereen is maar wat blij dat het Bevrijdingsfestival toch door gaat dit jaar! En dat is te danken aan een nieuw enthousiast bestuur, sponsoren en subsidie van de gemeente. Afgelopen weekend werden de eerste namen bekend gemaakt.

Dit jaar staat de Nederlandse band Van Dik Hout op het podium. Met hun bekendste nummer 'Zo stil in mij' en andere echte Hollandse hits beloven zij een prachtig optreden neer te gaan zetten. Naast deze grote Nederlandse band, staat er ook Alphens talent op de line-up! De Golden Earring Tribute band 'The Naked Truth' en Danjil Tuhumena & Friends betreden het podium op 5 mei. Aan verschillende muziekstijlen en voor iedereen wat wils, is dus geen gebrek.

De volgende namen worden aanstaande zaterdag bekend gemaakt via de Instagram- en Facebook-pagina van Bevrijdingsfestival Alphen aan den Rijn. Wie hoop jij dat er komt optreden?