Cursus Snap je Stad 2024 - In Parkvilla

In maart en april 2024 wordt er weer een nieuwe cursusreeks in het kader van "Snap je Stad!" georganiseerd.

In het prachtige Parkvilla vertellen we in 4 avonden over het ontstaan en de groei van Alphen, van eind 19e eeuw tot nu. Van historische dijkstraten tot het vernieuwde centrum, van Rijn tot Zegerplas, van Diamantflat tot Burggooi, van Oudshoornseweg tot N11 en van nieuwbouwwijken tot prachtige monumenten: ze komen allemaal langs in heel veel foto's en verhalen. 

Vele honderden Alphenaren gingen je voor bij deze cursus, die je een nieuwe kijk op je eigen omgeving geeft. Een must voor iedereen die meer van zijn eigen stad wil snappen.  Voor mensen die hier al lang wonen en nieuwe dingen in een vertrouwde omgeving willen ontdekken. Voor nieuwere Alphenaren om wegwijs te worden in hun omgeving. Voor professioneel betrokkenen om meer te begrijpen van de achtergronden bij het Alphen van nu. 

De cursus duurt vier avonden en vindt plaats op woensdag 13 maart, 20 maart, 27 maart en 3 april 2024. De avonden beginnen om 20.00 uur, vinden plaats in het prachtige Parkvilla in Park Rijnstroom en duren tot ongeveer 22.30 uur (met een koffiepauze halverwege).  

Deelname aan de cursus kost € 35,-. Koffie of thee en roze koeken tijdens de pauze op alle avonden zijn bij deze prijs inbegrepen.  Leuk voor jezelf, met vrienden of om kado te doen. 

Je kunt je voor deze cursus opgeven via www.casalphen.nl