Carmen van The Center of Beauty - genomineerd voor Beauty Award 2024

The Center of Beauty Institute is genomineerd voor de felbegeerde Beauty Award 2024 in de categorie schoonheidssalon van het jaar! Eigenaresse Carmen van Leijden is maar wat trots op deze nominatie: “Wij behoren nu al tot de Top 3 van heel Nederland”. De Beauty Award is dé vakwedstrijd voor schoonheidspecialisten en -salons van Nederland. 

Bevlogen professional 

Carmen is 38 jaar, getrouwd en moeder van twee kinderen van 15 en 11 jaar. In 2015 is ze afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en runt nu alweer jarenlang samen met haar collega Demi haar eigen salon The Center of Beauty Institute in Alphen:

“Ik ben gedreven om de beste te zijn in wat ik doe. Hierbij hoort voor mij het continue ontwikkelen en verbeteren van mijn kennis en vaardigheden en het opzoek blijven naar innovaties en de nieuwste ontwikkelingen. Ik doe dit omdat ik een absolute passie heb voor mijn vak en wat ik hiermee voor onze cliënten kan betekenen.

Ambitieus

Ik blijf altijd gefocust op wat wél kan en laat mij niet afleiden door obstakels.
Ondanks dat ik zelf de afgelopen jaren geconfronteerd ben met omstandigheden waar ikzelf geen invloed op heb, blijf ik positief en ga ik opzoek naar mogelijkheden om mijn onderneming zichtbaar te houden en het contact met mijn cliënten niet te verliezen.

Wist je dat ik ook de opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialiste heb afgerond? We zijn altijd alert op verdachte plekjes en vlekjes. “