Op zondag 3 september is het weer zover! Dan kunnen wandelliefhebbers hun hart ophalen tijdens de 12e editie van de Kaag en Braassem Poldertocht. Dit jaar start de inmiddels regionaal bekende wandeltocht in Hoogmade, waar wederom een drietal mooie en unieke routes uitgezet zijn. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te lopen: inchrijven kan via de Poldertocht-website: www.poldertocht.com.

Ruim honderd vrijwilligers – voorbereidingen in volle gang – unieke belevenis

De ruim honderd vrijwilligers die betrokken zijn bij de organisatie van de Kaag en Braassem Poldertocht werken achter de schermen met veel plezier aan de voorbereidingen. Ze zorgen er samen voor dat het de deelnemers op zondag 3 september aan niets ontbreekt. Zo zijn de start- en finishlocatie en de stempelposten klaar om ingericht te worden om iedereen op 3 september met open armen te kunnen ontvangen. De parkeerwachters en verkeersregelaars zijn geïnstrueerd en ook de Polderverassingen zijn weer geboekt. Ze staan te trappelen om met hun act of activiteit een glimlach op het gezicht van alle deelnemers te toveren.

En natuurlijk zijn de unieke, eenmalige wandelroutes weer uitgezet, voorgewandeld en beschreven. Er is gecheckt of alle paden goed begaanbaar zijn, hoe de stempelposten het beste bereikt kunnen worden en op welke plekken er extra bruggen gebouwd moeten worden. De conclusie is: de routes zijn meer dan Poldertochtwaardig en voor alle wandelaars zit er een prachtige afstand tussen (6, 12.5 of 20 km).

Zorg dat je er bij bent - vooraf inschrijven – maximaal 3500 deelnemers

Kortom, niets staat een prachtige dag in Poldertochtsferen meer in de weg. De organiserende verenigingen, de ijsclubs uit Kaag en Braassem en Rotaryclub Roelofarendsveen, hebben er veel zin in en hopen weer net zo veel wandelaars te mogen begroeten als voorgaande jaren. Wie mee wil wandelen, moet zich vooraf inschrijven via www.poldertocht.com. Dat is eenvoudig: u kunt zich alleen aanmelden of met een groep. Wacht echter niet te lang: er is plek voor 3500 deelnemers en de aanmeldingen stromen binnen.

Datum Zondag 3 september 2023

Afstanden 6, 12,5 en 20 kilometer

Startlocatie Van Klaverweijdeweg 15, Hoogmade Meer informatie www.poldertocht.com info@poldertocht.com