Dé hotspot van Boskoop - BUCK Bar & Kitchen

Het wordt ook wel het pareltje van Zuid-Holland genoemd; BUCK Bar Kitchen, waar Laurence en Karlin het gezicht van zijn. Waar Laurence al 20 jaar werkzaam is in de horeca na het afronden van de middelbare hotelschool, werkt Karlin pas 6 jaar in de horeca en heeft dit voorheen altijd gecombineerd met haar baan als nanny. Wel was zij degene die als droom had ooit een eigen onderneming te starten, alleen in welke sector?

Karlin vertelt:“Toen we 6 jaar geleden een relatie kregen, werd deze vraag snel beantwoord: Samen een eigen horeca bedrijf beginnen, daar gaan we voor! In oktober 2018 zijn wij begonnen met het realiseren van onze droom en op 22 juli, een dag voor de geboorte van onze dochter, werd de eerste paal geslagen. Na 8 maanden bouw is in april 2021 Buck officieel van start gegaan! We zijn 6 dagen in de week geopend, van de koffie ’s morgens tot diner in de avond.”

Waarom de naam BUCK?

“Tijdens de realisatie van ons restaurant waren wij op zoek naar een passende naam, die kort, krachtig, stoer en makkelijk te onthouden is. Vanuit de historie van ons bijna 800 jaar oude dorp stuiten we op de eerste Boskoopse benaming namelijk Buckescope. Uit deze oude naam is ons nieuwe BUCK ontstaan.”