Wat zoek je?

Categorieën

Tags

29 resultaten

#InTheSpo(r)tLight

#InTheSpo(r)tLight

In The Spo(r)t Light is een 2-wekelijkse column van Stichting Alphen Vitaal waarbij een sportaanbieder, sporter of sportevenement in de schijnwerpers wordt gezet. Deze keer blikken we vooruit op de 20 van Alphen.

Meer lezen over #InTheSpo(r)tLight

Zeg het met (kunst)bloemen

Zeg het met (kunst)bloemen

Al 10 jaar lang maakt ze de mooiste boeketten voor hotels die ze via een bloemenabonnement afnemen. Toen het pandje in de Aarhof tegenover de AH vrijkwam, greep eigenaresse Yvonne Bergers dit met beide handen aan.

Lees meer

Ik vind het hier fantastisch

Ik vind het hier fantastisch

Alphen aan den Rijn, iedereen vind er wel wat van. Maar één ding weet ik wel, ik vind het hier fantastisch en het is écht mijn thuis. Ik groeide op in Koudekerk maar voel me inmiddels als een vis in het water in Alphen en heb flink wat favorieten plekken.

Ontdek Vera's favorieten

Zin in een stevige wandeling?

Zin in een stevige wandeling?

Wist je dat de Molenviergang Aarlanderveen de enige nog authentiek werkende molengang ter wereld is? Het malen gebeurt enkel met behulp van de kracht van de wind, in de molens die door molenaars worden bediend.

Ontdek meer

Bewonerstip van de Sint

Bewonerstip van de Sint

Hij woont er natuurlijk maar tijdelijk, maar hoe leuk is het om met de kinderen op zondag 27 november of 4 december samen met de Sint en zijn Pieten gezellig te gaan brunchen?

Lees de tip van de Sint