We mogen al een aantal weken genieten van heerlijk zomers weer. Heb je voor dit weekend nog geen plannen? Wij hebben leuke tips voor je om er op uit te trekken! 

Alphense Haringparty | 23 juni

Aanstaande vrijdag 23 juni is het zover. Het weer belooft fantastisch te worden, waardoor de sfeer nog beter zal zijn. Geniet van heerlijke haring en laat je meeslepen door live muziek. Het wordt een 10 Jarige Jubileum om niet te missen! 

Namens de organisatie mogen wij twee tickets verloten. Wat moet je doen:
- Volg Hier is Alphen en Alphense Haringparty
- Tag degene met wie jij een Hollandse Nieuwe wilt happen!

Vrijdagochtend maken we de winnaar bekend. Zeker zijn van een kaartje? Wees er dan snel bij want het is bijna uitverkocht. ➡ https://www.sktickets.nl/shop/5

Ibiza Midzomernacht bij Sunset Beachbar | 24 juni

Bij Sunset vieren ze aanstaande zaterdag 24 juni Midzomernacht in Ibiza style. Bij Midzomernacht is het traditie om bloemenkronen te dragen, dus Pien Flowers heeft speciaal een DIY bloemenkroon pakket samengesteld zodat je zelf een toffe bloemenkroon kan maken. Tof toch? Ook kan je aan de slag met wijnglazen, kaarsen en canvas. Plekjes hiervoor reserveer je via onze ticketshop! Woosh Styling komt alles helemaal afstylen in Ibiza sfeer dus bereid je voor op Insta-fotohoekjes. Je hoeft helemaal niet op vakantie als je Sunset hebt. ;)

Vanaf 17:00 - 19:00 uur mag je je creativiteit loslaten met de DIY workshops (reserveer hier wel voor via de ticketshop). Selera zorgt vanaf 17:00 tot 21:00 uur voor lekkere zomervibes en DJ Anders (draaide ook op de Silent Disco) neemt het stokje daarna over tot 00:00 uur met R&B, HipHop, Afro, hitjes en alles daar tussenin. De temperatuur voor zaterdag kan niet beter dus geniet van je weekend bij Sunset. Dans je met ons mee bij zonsondergang? Koop hier je ticket.

Zomerfeest bij La Bodega '87 | 25 juni

Vanaf 1 juli zal de Bodega gesloten zijn aan de Raadhuisstraat. De leuke jaren op de Raadhuisstraat willen ze niet zomaar voorbij laten gaan, daarom organiseren zij als afsluiting een Zomerfeest op zondag 25 juni van 14.00- 20.00. Deze dag start met een grote zomerproeverij. Een proeverij waarbij je de kans krijgt om ruim 40 wijnen te proeven. Bij binnenkomst ontvang je een proefglas, proefboekje en bestelformulier met speciale acties. De wijnkenners staan achter de tafel en vertellen je graag meer over de wijn. "Tijdens deze proeverij zullen wij wat lekkere hapjes verzorgen. Rond 5 uur ronden we de Zomerproeverij af en gaan we over op de borrel en zal de livemuziek starten. ALIVE, een pop/rock coverband bestaande uit drie jonge, enthousiaste muzikanten. Simon Akroa en zijn band spelen nummers van The Red Hot Chilli Peppers tot aan Jack Johnson en Jamie Cullum."

Het programma:
14.00- 17.00 De zomerproeverij met ruim 40 open wijnen. €15 entree
17.00- 20.00 Borrelen in onze Bodega met livemuziek . Gratis entree

Nog meer inspiratie voor leuke weekendactiviteiten? Kijk dan in onze UIT-Agenda. Heb je zelf een leuk evenement? Deze kan je gemakkelijk aanmelden via ons Eventaanmeldformulier.