Week vol met duurzame activiteiten, de Nationale Klimaatweek

Week vol met duurzame activiteiten, de Nationale Klimaatweek

| Gemeente

Van 30 oktober tot en met 5 november is dit jaar de Nationale Klimaatweek en organiseren we in onze gemeente samen met Huis van Duurzaamheid verschillende activiteiten.

Aandacht voor een duurzame toekomst

Tijdens de Nationale Klimaatweek is nog meer aandacht voor onze duurzame toekomst. Bijvoorbeeld door een weekje geen vlees te eten, de fiets te pakken naar werk of school of een week lang geen nieuwe spullen te kopen. Samen met Huis van Duurzaamheid organiseren we een week lang heel veel duurzame activiteiten. Om u te inspireren, kennis te geven over duurzame onderwerpen en u op weg te helpen.

Het programma tijdens de Klimaatweek

In de Nationale Klimaatweek zijn verschillende duurzame activiteiten bij te wonen. Zoals een rondleiding  door het groene stadscentrum, een meet up met Plastic Soup Surfer Merijn Tinga of deelnemen aan een p (digitale) wereldreis. Er zijn workshops, bijvoorbeeld om te leren hoe u zo min mogelijk afval overhoudt én geld bespaart. Daarnaast wordt nog veel meer georganiseerd. Meer informatie over alle activiteiten vindt u op duurzaamalphen.nl.

Meer informatie

Meer informatie over de Nationale Klimaatweek vindt u op duurzaamalphen.nl.