Volop kinderactiviteiten in de herfstvakantie bij Parkvilla

De herfstvakantie komt eraan en Parkvilla heeft een uitgebreid programma opgezet voor kinderen van alle leeftijden. Met films, theatervoorstellingen, ontbijtbuffet, workshops en een unieke combinatie van film en aansluitend een workshop.

Na het zien van de films Titina 6+ of Rosa, de kleine bloemenfee -voor alle leeftijden- kunnen kids op maandag, woensdag en vrijdag meedoen met een creatieve workshop. ‘Na de film worden de kinderen opgehaald door de docent, die ze direct meeneemt naar het schilderlokaal. Dus de kinderen zijn continue onder begeleiding. Ouders mogen natuurlijk wachten in onze foyer, maar het hoeft niet’, vertelt Cindy van der Hoorn van Parkvilla. Titina gaat over een ontdekkingsreis met het dappere hondje Titina. Rosa, de kleine bloemenfee is een animatiefilm over een klein bloemelfje die haar rozenstruik nooit durft te verlaten. Tot ze een avontuurlijke vlinder ontmoet.

Drie theatervoorstellingen

Er zijn drie theatervoorstellingen gepland. Op 15 oktober start het theater met Egalus voor 4+, een vrolijke voorstelling over een kleine egel met grootste daden, gebaseerd op het gelijknamige prenten van de Kinderboekenweek 2022. Vrijdag 20 oktober is er de familievoorstelling Wolf. Drie jaar lang heeft Cees van Kempen tussen de wolven in de bossen geleefd. Een multimediale theatervoorstelling over de avonturen die Cees beleefde in de wondere wereld van de wolf. Voor de allerkleinsten is er Wiegeling voor 6 – 18 maanden. In een geborgen omgeving gaan een zangeres, een klarinettist en een udspeler muzikale ontmoetingen aan met het piepjonge publiek. Frisse Oren creëert een zen-sfeer voor mini-mensjes.

‘Op woensdagochtend kunnen kinderen geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet. We hopen veel kinderen te mogen verwelkomen, er is genoeg te doen’, aldus Cindy van der Hoorn.

Meer info en tickets: parkvilla.nl/herfstvakantie