Uitreiking Hartstikke Sociaal Bokaal bij Rijnvicus

Veel ondernemers in de regio zijn inmiddels bekend met de Hartstikke Sociaal Bokaal die Rijnvicus jaarlijks uitreikt. Op donderdag 2 november nodigen wij ondernemers en wethouders uit de regio uit voor de uitreiking. Dit jaar is de uitreiking weer als vanouds, in de ochtend met een heerlijk ontbijt. Ondernemers zijn welkom bij Rijnvicus en we starten om 8.00 uur. Wie gaat dit jaar met de bokaal naar huis?

WAT HOUDT DEZE BOKAAL IN?

Binnen Rijnvicus werken we met veel ondernemers samen. Ondernemers die binnen hun eigen onderneming werkzoekenden een steuntje in de rug geven richting werk. En daar zijn we blij mee. Het laat zien dat deze ondernemers een sociaal hart hebben en staan voor inclusie. En daarom reiken wij jaarlijks de Harstikke Sociaal Bokaal uit aan één ondernemer. En wie dat is? Dat bepaal jij door op 2 november te stemmen op 3 genomineerde ondernemers.

ONTBIJT JE MEE?

We beginnen de dag goed met een lekker ontbijt, verzorgd door onze collega’s Catering/Horeca. Tijdens het HSB-ontbijt stellen de genomineerden zich voor aan alle genodigden via een filmpje. Ook is de winnaar van vorig jaar, John van der Voorn van Omefa Nieuwkoop, aanwezig. Hij blikt samen met het publiek terug op zijn jaar als winnaar. De aanwezigen stemmen na afloop van de 3 getoonde filmpjes op dé ondernemer met het grootste sociale hart. De winnaar van de Hartstikke Sociaal Bokaal. De bokaal wordt uitgereikt door één van de wethouders van Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem of Nieuwkoop.

Uiteraard ontbreekt ook een interessant spreker deze ochtend niet. Wij vertellen binnenkort wie dat is!

MAAK KENNIS

De uitreiking is een onderdeel van De Week van het Werk. Tientallen sociale ondernemers op één ochtend bij elkaar. En natuurlijk zijn de collega’s van Rijnvicus ook aanwezig. Heb je een idee over een samenwerking, of een vraag over uit te besteden werk? Wil je netwerken met andere ondernemer-collega’s of de winnaar spreken van de bokaal? Dit is je kans.

HEILIGE BOONTJES

Uiteraard ontbreekt ook een interessante spreker deze ochtend niet. Onze spreker Rodney, re-integratiedeskundige en sociaal en maatschappelijk vormer, weet als geen ander hoe moeilijk het is een leven weer op de rails te krijgen. Samen met Marco, agent en pedagoog jongeren startten zij Heilige Boontjes in 2015 en hielpen in de afgelopen jaren meer dan 120 kwetsbare jongeren om hun leven weer zin en inhoud te geven.

IK BEN ER GRAAG BIJ!

Hier wil je natuurlijk bij zijn! Je bent van harte welkom in ons bedrijfsrestaurant op 2 november van 8.00 tot 10.00 uur bij Rijnvicus, Distributieweg 10, Alphen aan den Rijn.

Het programma start om 08.00 uur, maar vanaf 07.30 uur ben je al welkom. En wie weet sta jij volgend jaar op het podium als meest sociale ondernemer 2024! Meld je hier aan.