Onlangs was de feestelijk ingebruikname van de pontons aan de Aarkade een feit. Van april tot en met september kan er van dit podium op het water gebruik gemaakt worden voor optredens van artiesten, jazzpianisten en koren. Maar zullen er ook presentaties gehouden worden, kunst- en groenexposities en voorleessessies en optredens van stand-up comedians. 

Op zaterdag 20 april trapte Jazzify de opening van de pontons af met een optreden. azzify staat voor improvisatie en sfeer. Jazz of bekende songs in een swingend en verrassend Jazzy of Funky jasje. Met een bezetting van drums, bas, keys, zang én een blazerssectie met sax en trombone wisten ze een mooie sfeer neer te zetten.

Van april tot en met september zullen er diverse optredens / activiteiten plaatsvinden.
Het Korenfestival, het Straatmuzikanten Aan den Rijn Festival, concerten, een bloemencorso, of een stand-up comedy, dat is een greep uit de evenementen die georganiseerd zouden kunnen worden op de drijvende pontons.

Mogelijk gemaakt in samenwerking met de vastgoedeigenaren en ondernemers uit het centrum van de Gemeente Alphen aan Den Rijn.

Wil je een optreden of activiteit aanmelden? Ga dan naar de website van straatmuzikantenaandenrijn.nl