Meld nu jouw huiskamer of act aan - voor Gluren bij de Buren 2024!

Op zondag 4 februari kun je in de hele gemeente Alphen aan den Rijn weer Gluren Bij de Buren! Meld vanaf nu jouw huiskamer of act aan voor de Wintereditie 2024 van het huiskamerfestival.

Meld jouw huiskamer aan en word voor één dag directeur van je eigen thuistheater. Er wordt één act in jouw huiskamer geprogrammeerd en samen organiseer je driemaal een klein feestje voor buurtgenoten. De grootte van je huiskamer maakt niet uit, voor elk formaat vloerkleed is een passende act te vinden. 

Of treed op tijdens Gluren bij de Buren en deel jouw passie voor podiumkunst met de hele buurt! Allerlei soorten optredens zijn denkbaar: van dans tot cabaret en van kleinkunst tot muziek. Je wordt gekoppeld aan een van de opgegeven huiskamers en treedt op in een intieme setting.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot en met zondag 10 december via het aanmeldformulier op de website: www.glurenbijdeburen.nl. Gluren bij de Buren wordt in Alphen aan den Rijn georganiseerd door de landelijke organisatie in samenwerking met Cultuurplatform KHABBAZ.