Vrouw die achter een bureau zit te werken.

Maak kennis met het werk atelier Boskoop Center - Flexwerkplekken in een inspirerende omgeving

Vanuit een in januari j.l. gestart initiatief, om mensen uit Boskoop en omgeving een sociaal maatschappelijke ontmoetingsplek te geven en waar kunst een rol mag spelen, ontstaan geleidelijk aan nieuwe initiatieven. Zo ontstond Flex Werk Atelier. Een rustige Flex Kantoor Werkplek in een inspirerende omgeving.

Met een vleugje kunst en vliegwerk, koffie, thee, en water voor het pakken, internet en een printer en wat nodig is om even op jezelf je ding te kunnen doen. Om samen te werken aan een project, of om met meerdere personen op reservering te vergaderen.

Voor separate besprekingen, of om even onderuit te kunnen zakken, is er in de Ontmoetingsruimte naast het Flex Werk Atelier voldoende gelegenheid om met koffie, thee en fris bij te komen van de dingen van alledag, of om je plannen en goede voornemens te overdenken en vorm te geven.

Ben je kunstenaar, schrijver of dichter en zoek jij een bescheiden werkplek en denk je dat jij met jouw bezigheden bij de flex kantoor werkplekken past, kom dan eens kijken of je hier je draai zou kunnen vinden. We hebben indien gewenst, en tegen redelijke tarieven voor een week, een maand, of langer enkele werkplekken inclusief benodigde voorzieningen beschikbaar. Als je wilt kunnen we kunst exposities en lezingen voor je verzorgen. Zo dragen we met elkaar bij aan een *inspirerende werkomgeving.

Bel voor beschikbaarheid en de tarieven voor een uur, een halve- of een hele dag, tussen 9.00 en 21.00 en bij late avondvergaderingen in overleg tot 23.00 Roland Jaap (0640286364). Wil je even komen kijken dan ben je hartelijk welkom. Wij zijn voortdurend bereikbaar. Parkeren geen probleem. NS op 10 minuten lopen. Winkels, Supermarkt. Café’s. Restaurants. Turkse bakkerij, en heerlijk ijs van Jansen in de directe nabijheid.

Flex Werk Atelier. Boskoop Center. Onderdeel van Art and Communication. Voorofscheweg 15 P. 2771 AM Boskoop. 2e etage met lift. E-mail: straatrj@gmail.com