Kom je bankzitten in Rijnhaven, zaterdag 15 juli? - Met voordracht van de stadsdichter en rondleiding van de stedenbouwkundig expert

Zaterdag 15 juli | 14:00 – 15:45
Locatie: Bij het oranje-blauwe bankje aan de Dennenlaan.

Maak kennis met het kunstproject Resort Rijnhaven dat neerstrijkt in het Rijnhavengebied. Het kunstproject is vorig jaar gestart met het Mobiele Reisbureau Rijnhaven waarin de kunstenaars op zoek gingen naar de wonderen in de wijk. Op 10 juni tijdens het Alphen Art Event konden bewoners en bezoekers op vaarexcursie naar de foto-expositie van bewoners bij Kop West in Rijnhaven. De komende periode nestelen we ons in de wijken rondom Rijnhaven.

As zaterdag vertellen we graag meer over de bedoeling van Resort Rijnhaven in deze veranderende wijk en willen we kennismaken met mensen uit de buurt.
Stedenbouwkundige Arie van Klaveren vertelt over de nieuwe ontwikkelingen in Rijnhaven. Kunstenaar Boukje van Iperen deelt de verhalen van de wijk. En dat niet alleen! Alphense Stadsdichter, Lars Ferwerda, heeft een prachtige tekst over het Rijnhavengebied geschreven die hij gaat voordragen.

We spreken – met een tropisch drankje – af aan de Dennenlaan bij het oranje-blauwe bankje, een van de drie tijdelijke 'Resort'-bankjes in de buurt. Hierna gaan we samen onderweg naar de volgende locatie (in de Zeeheldenbuurt). 

Locatie: links van de speeltuin aan Wijkcentrum Kaju Putih.

Reis je met ons mee?

Rijnhaven is een nieuwe wijk in wording waar je kunt werken, wonen en recreëren. Nieuwe mensen komen, anderen gaan. Een wijk is meer dan gebouwen en straten; een nieuwe buurt maak je met elkaar. 

Samen gaan we in dit gebied op ontdekkingstocht. Met ideeën uit de wijk organiseren we activiteiten. Bouw je mee aan Resort Rijnhaven? Voel je welkom! Alle ideeën zijn welkom en geen idee is te gek. We hangen hier zelf de slingers op!

https://resortrijnhaven.nl/

Meer informatie: Boukje van Iperen, info@boukjevaniperen.nl

En/of cultuurmakelaar@khabbaz.nl