Internationale Keuken in Buurthuis AquaRijn

Wist u dat er ook in Alphen Ridderveld een gezellig buurthuis is? Waar je zo kunt binnenlopen en mee kunt doen met allerlei activiteiten of gewoon lekker een krantje kunt lezen met een kop koffie er bij? Buurthuis AquaRijn is na de zomerperiode weer op volle kracht.

Een vol programma activiteiten biedt voor elk wat wils: voor jong en oud, sportief of juist niet, creatief of lekker lui. Maar wel gezellig, want dat vinden we heel belangrijk. Zo gaat de Internationale Keuken weer van start. Om de twee weken kunt u in Buurthuis AquaRijn kennismaken met een andere wereldkeuken, of juist weer eens heerlijk te eten wat uw moeder altijd maakte. Op 12 september a.s. eten we Syrisch. Aanmelden liefst vóór 9 september.

Op 26 september eten we Indonesisch, gekookt door een kokkin van Indonesische komaf. We maken er een heel stemmige avond van, geheel in Indische sferen. Krijgt u al trek? Voor de internationale keuken vragen we een bijdrage van € 15 per persoon, dat is inclusief een consumptie en koffie of thee. Aanmelden is ook dan nodig, graag via: joke@amelunxen.demon.nl

En er is nog veel meer in ons buurthuis AquaRijn. Zo is er op elke maandag en elke woensdag een gezellig koffie inloop. Op woensdag kunnen senioren meedoen met de bewegingslessen. Op donderdag is er altijd een door de bewoners van Gemiva verzorgde lunch en op donderdagmiddag wordt er getekend en geschilderd. Eens in de paar weken is er een discussiegroep, een fotoclub en wordt er geklaverjast. Op donderdagavond 21 september wordt een spannende Budget Bingo georganiseerd met leuke prijzen. Kortom, er is heel wat te beleven en meestal gratis of tegen een beperkte bijdrage: kijk maar eens op onze website www.buurthuisaquarijn.nl of komt gewoon even buurten aan de Cantharel 10 (in het gebouw van het Zwembad Aquarijn). Om het u makkelijk te maken is er een parkeergarage en een goede fietsenstalling. We hebben liften en mindervaliden-toiletten.