Marieke is altijd op zoek naar leuke merken met een verrassende collectie voor een breed publiek. Ze beschrijft haar winkel als een tikkeltje eigenwijs, maar juist dat maakt het zo vertrouwd en toch uniek. Volgend jaar bestaan ze alweer 40 jaar. Vol trots vertelt Marieke over haar team en haar winkel midden in het stadshart van Alphen: “Deze winkel is een weerspiegeling van mij zelf.”

“Juist die eigenwijze, gekke items verkopen we als eerste. Samen met mijn assistente Elise doen we de inkoop en zorgen er voor dat de collectie elke week aangevuld wordt met nieuwe items. Van goede basics, fun items en een breed scala aan jeans. Wij zijn dé jeansspecialist van Alphen en willen dat iedereen bij ons kan slagen”, vertelt de eigenaresse vol trots.

Uniek en verrassend

“Omdat we willen dat de klant verrast wordt, zijn we altijd op zoek naar de leukste merken en de krenten uit de pap. Hierdoor maken we het ons niet altijd even makkelijk, maar dat maakt het werk wel bijzonder uitdagend. De klant moet zich thuis voelen, dat vinden we heel belangrijk, daarom staan service, persoonlijk advies en het huiskamergevoel bovenaan het lijstje.”