Feest bij Mariëlle Massar in Boskoop - Bloemboutique 93 bestaat 5 jaar!

Als klein meisje wist ze het al zeker; later een eigen bloemenwinkel hebben. De trotse eigenaresse runt haar eigen Bloemboutique 93 inmiddels alweer vijf jaar. Ze noemt het haar creatieve uitlaatklep, waar ze als allround bloemist haar passie voor kleuren, vormen en seizoenen volop tot uiting kan brengen. “De vrijheid om te creëren, te inspireren en mijn klanten iedere dag weer te verrassen, maakt mij dankbaar en gelukkig!”

Bloemen zeggen meer dan woorden

“Al van jongs af aan wist ik het zeker, later wil ik een eigen bloemenwinkel. Na mijn vmbo studie ben ik de opleiding mbo niveau 4 Bloem en Design gaan volgen. Tijdens de opleiding leer je zowel de vaktechnische als de zakelijke kant van het vak. De hoogtepunten gedurende deze vier jaar waren voor mij vooral de buitenlandse stage in Barcelona en het meewerken aan de Floriade. In 2013 heb ik mijn diploma vakspecialist excellent behaald en kon het werkleven beginnen!

Ook in deze periode heb ik niet stil gezeten, zo ben ik in november 2017 eerste van Zuid-Holland geworden tijdens de landelijke wedstrijd genaamd de Flowercup. Meedoen aan dit soort wedstrijden dagen mij uit om niet stil te blijven staan maar altijd te blijven leren. Verder ben ik de afgelopen jaren meerdere keren ingevlogen naar Ibiza en Menorca, om daar te werken aan de meest prachtige bruiloften. Deze ervaringen neem ik mee als leerproces en brengen me iedere keer nieuwe inzichten.

“De mensen om mij heen beschrijven mij als ambitieus, doorzetter, creatief en gedreven”

Na al deze mooie werkervaringen was het tijd om mijn droom te verwezenlijken! Bloemboutique 93 is mijn creatieve uitlaatklep geworden, waar de klant voorop staat. Bloemen vertalen emoties, zeggen meer dan woorden, bieden troost of maken de mooiste dag van je leven nog mooier.”

Bloemboutique 93 Burgemeester Colijnstraat 22G 2771 GD Boskoop Nederland

Telefoon: 0172 – 74 17 90 E-mail: info@bloemboutique93.nl