De Week van het Werk van start!

De Week van het Werk van start!

| Redactie Hier is Alphen

Deze week staat in het teken van de Week van het Werk. Van 30 oktober tot en met 4 november bruist onze gemeente van activiteiten en kansen. Het thema is: Duurzaam werk(t). We kunnen niet wachten om deze inspirerende evenementen met jullie te beleven. We nodigen jullie van harte uit om deel te nemen aan de HR-kring en Banenparade.

HR-kring van minder kansen naar meer kansen en meer werkgelegenheid

Op dinsdag 31 oktober organiseren we de HR-kring: (link naar: https://deweekvanhetwerk.nl/programma-dinsdag/) een evenement voor HR-professionals. Hier ligt de focus op het benutten van potentieel dat nog niet volledig tot zijn recht komt in de arbeidsmarkt en waar veel kansen liggen. Speciale aandacht gaat er uit naar ervaringsdeskundige Jiska Ogier, een gewaardeerd spreker en expert op het gebied van inclusie, sociaal ondernemen en het wegnemen van vooroordelen. Hier kunt u kennis delen, best practices bespreken, nieuwe inzichten opdoen en dit is dé plek om te leren van experts! Er zijn nog een paar plekken vrij, meld u snel aan (link naar https://deweekvanhetwerk.nl/programma-dinsdag/)!

Banenparade met Open Hiring Café De Banenparade met Open Hiring Café (link naar: https://deweekvanhetwerk.nl/programma-zaterdag/) is op zaterdag 4 november van 12.00 – 15.00 uur in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn is een fantastische gelegenheid voor werkzoekenden en werkgevers om elkaar te ontmoeten en kansen te verkennen. Of u nu op zoek bent naar uw eerste baan, een carrièreswitch overweegt of gewoon wil netwerken, de Banenparade biedt voor ieder wat wils. Ontmoet regionale bedrijven, laat uw CV checken, een profielfoto maken en doe mee aan Open Hiring Café. Ontdek alle mogelijkheden!

Bent u ondernemer en heeft u vacatures? Dit is de kans om deze te vervullen.

Pak uw kans!

Ontdek alle kansen die Week van het Werk te bieden heeft. En er zijn nog meer interessante evenementen! Kijk op www.deweekvanhetwerk.nl voor de laatste ontwikkelingen, actuele programma en om u aan te melden. We zien u op één of meerdere van onze evenementen!

Bedankt!

We willen ook graag de organisatie van de Week van het Werk te bedanken. Zonder hun inzet en toewijding kunnen we deze week niet organiseren. Ze hebben hard gewerkt om een gevarieerd programma samen te stellen die aansluit op behoeften van ondernemers, werknemers en werkzoekenden. We zijn dankbaar voor hun inspanningen en kijken uit naar een succesvolle week.