Sinds 1 juli 2023 is Catalijn (29) de trotse eigenaresse van YUME, een koffie- en theehuis, gevestigd in het hart van PlantenTuin Esveld in Boskoop. Op deze prachtige, groene locatie serveert ze heerlijke verse koffie en thee met huisgemaakt gebak. Maar ook een lunch, borrel, high tea of feestjes behoren tot de mogelijkheden.

Koffie- & theehuis I lunchcafé I borrel

Catalijn: “Ik kom oorspronkelijk uit Zoetermeer, dus ik moet nog heel veel ontdekken in deze mooie gemeente. De start is in ieder geval heel erg goed met de overname van YUME. In 2015 ben ik begonnen met een Foodtruck, hiermee heb ik vele festivals en gezellige feestjes bezocht. Nu vond ik het tijd voor een vaste plek. Ik heb een paar panden bezichtigd, maar het was het allemaal net niet. Totdat mijn moeder YUME op internet tegenkwam. Op een zaterdagochtend in mei van dit jaar zijn wij gaan kijken en we waren meteen heel enthousiast. De maandag daarna hadden we het gekocht. Wat ik wil bereiken is eigenlijk gewoon een plekje waar je gezellig met elkaar in een prachtige en gezellige omgeving lekker kan eten en drinken. Aan de omgeving ligt het niet want YUME is gevestigd op de prachtige tuin van Plantentuin Esveld!

Bij ons kan je heerlijke high tea’n en in de zomer hebben wij een leuk arrangement ‘schuitje varen, theetje drinken’.

Wij hebben een kas die uitstekend als feestlocatie gebruikt kan worden en we hebben ook een vergaderzaal te huur. Dit kun je mooi combineren met verschillende arrangementen voor eten en drinken. Mocht je het leuk vinden, wij zijn erg actief op Instagram! @yume-boskoop.”

Rijneveld 68 2771 XS Boskoop

Voor reserveringen of vragen zijn wij te bereiken op: T: 0172-450700 M: info@yume-boskoop.nl

‘Gastvrijheid, gezelligheid en lekker eten en drinken staan bij Catalijn hoog in het vaandel’