Blooming Boskoop dit weekend van start

Blooming Boskoop dit weekend van start

| Redactie Hier is Alphen

Waar is het feestje? Bij Blooming Boskoop is het feestje! Blooming Boskoop vindt plaats achter op het terrein de Proeftuin van Holland aan het Rijneveld 153 te Boskoop! Vier dagen is er een super tof programma en het begint dit aanstaand weekend.

Op 10 juni trappen ze af met een Polderfeest met vijf fantastische bands. HardZat, Little Art & The Rockin'Giants, Rockin'Stones, Ven Tol en One After 909 nemen je mee terug naar de legendarische tijd van het driedaagse rockconcert uit de jaren '60. Geniet niet alleen van de geweldige muziek, maar verwen ook je smaakpapillen met een uitgebreid assortiment aan verfrissende drankjes en verrukkelijke hapjes!

Op 11 juni is er een Polderdag. Een dag voor jong en oud, vrienden en familie, vol met leuke activiteiten zoals live muziek, een hippiemarkt en verschillende kinderactiviteiten. Terwijl de kinderen zich vermaken op het springkussen en meedansen met de Kidz Dj, kun jij genieten van de geweldige optredens van Pop-In-Koor, Bas Baelde en Concours hippieque. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je tijdens onze hippiemarkt de meest trendy items scoren.

14 juni: Ontdek de prachtige polders van Boskoop tijdens onze unieke wandeltocht - een ervaring die je niet wilt missen! Tijdens de wandeling van ca. 5,5  km word je niet alleen betoverd door de natuurlijke schoonheid, maar laten wij je ook kennismaken met de kwekerijen waar Boskoop zo beroemd om is. Deze wandeling is niet alleen informatief, maar ook adembenemend mooi! Alsof dat nog niet genoeg is, dragen verschillende sponsoren uit de omgeving bij aan een goed doel: de bouw van een natuurspeeltuin speciaal ontworpen voor kinderen met een beperking.

De Polder Loop wordt georganiseerd door de lokale Rotary Club en wordt gratis aangeboden. Klik op de link en meld je aan: Inschrijfformulier Polder Loop | Blooming Boskoop

15 juni: Beleef het legendarische driedaagse rockconcert uit de jaren '60 op een groot scherm in de buitenlucht. Maar dat is nog niet alles –  tijdens de film zal de Woodstock tribute band Go West optreden. Deze combinatie van beeld en geluid is een ware sensatie voor alle muziekliefhebbers! Maak je klaar om te genieten van een onvergetelijke avond onder de sterrenhemel, omringd door de prachtige polders van Boskoop. Zorg dat je erbij bent om deze bijzondere ervaring mee te maken!

Blooming Boskoop is de plek om samen te komen en te genieten van een zorgeloze dag vol plezier en vermaak voor iedereen!

Tickets zijn nu nog te koop op https://bloomingboskoop.nl/