Banenparade met Open Hiring Café - Zaterdag 4 november

Er staan weer ruim 50 ondernemers uit de regio met uitdagende banen op onze moderne en feestelijke Banenparade met Open Hiring Café. We hebben een bomvol programma met diverse workshops en andere activiteiten: zo kunnen werkzoekenden, werknemers en werkgevers zich nog verder ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan workshops over werkgeluk, vinden van gemotiveerd personeel, jezelf optimaal presenteren en voordelen en subsidies voor ondernemers. Tijdens het Open Hiring Café kun je zien wat werkgevers jou te bieden hebben.

THEMA – DUURZAAM WERK(T):

Deze Week van het Werk draait om duurzaam werk(t). Ontdek waarom duurzaam werken zo belangrijk is. Het zorgt ervoor dat je als organisatie en medewerker een positieve impact hebt op het milieu en de maatschappij. Dit wordt steeds belangrijker voor klanten, partners en (toekomstige) werknemers. Daarnaast leidt duurzaam en sociaal werken tot een betere samenwerking en meer tevredenheid onder medewerkers, wat weer leidt tot betere resultaten. Bovendien helpt het je om als organisatie voorop te blijven lopen in een snel veranderende wereld. Ook helpt het je om talentvolle medewerkers aan te trekken en te behouden, omdat steeds meer werknemers waarde hechten aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Waarom zou je kiezen voor duurzaam werken tijdens De Week van het Werk? Omdat het je organisatie toekomstbestendig maakt, je positieve impact hebt op het milieu en de maatschappij, en het zorgt voor een prettige werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen.

Duurzaam werk(t) loont op alle fronten!

Doe mee aan de banenparade. Deelname aan het Open Hiring Café is ook mogelijk.

Open Hiring is een baan zonder sollicitatiegesprek. Zo is jouw vacature snel vervuld. Een werkzoekende kan namelijk al direct bij jouw bedrijf aan de slag. Zonder een sollicitatiegesprek, een cv of andere rompslomp. Iedereen is welkom. Het maakt niet uit welke werkervaring je hebt. Het enige dat is: de motivatie om aan het werk te gaan.

Daarom organiseren we tijdens de Banenparade het Open Hiring Café. Dit is de plek voor werkzoekenden en werkgevers om elkaar te ontmoeten. Hier laten veel ondernemers uit de regio zien wat ze jou te bieden hebben en waarom je graag bij hen wil werken. Wat doen ze precies en wat doen ze om personeel aan zich te binden?  Dit zijn ondernemers uit diverse sectoren die op zoek zijn naar goed en gemotiveerd personeel.

Meer weten over Open Hiring? Op de website over Open Hiring staat veel informatie voor werkgevers en werkzoekenden.