Alphen aan den Rijn in vogelvlucht

Met groot enthousiasme en interessant voor inwoners van Alphen aan den Rijn en liefhebbers van unieke perspectieven, wordt met trots het nieuwste boek, " Alphen aan den Rijn in vogelvlucht" aangekondigd. Dit boek, wordt 25 november 2023 gelanceerd. Het belooft een visuele reis als geen ander te worden door de prachtige stad Alphen aan den Rijn vanuit de lucht.

"Alphen aan den Rijn in vogelvlucht " bevat adembenemende dronebeelden, die het landschap en de gemeente Alphen aan den Rijn vanuit een geheel nieuw gezichtspunt onthullen. De lezers zullen getuige zijn van de verbazingwekkende schoonheid van onze stad, met zijn pittoreske landschappen, historische bezienswaardigheden en levendige gemeenschap. Deze unieke beelden laten Alphen aan den Rijn schitteren als nooit tevoren.

Een van de meest opmerkelijke aspecten van dit boek is dat er veel vraag is naar een dergelijk product aldus Annelize Haasbeek van Boekhandel Haasbeek Herenhof. Met de feestdagen in het vooruitzicht, biedt "Alphen aan den Rijn in Vogelvlucht" een prachtige kans voor inwoners van Alphen aan den Rijn om hun stad te vieren en te delen met vrienden en familie. Het is niet alleen een fraai boek, maar een aandenken aan de plek waar velen van ons thuis noemen. Annelize benaderde Josh Walet met haar idee.

Bovendien gaat "Alphen aan den Rijn in vogelvlucht " verder dan alleen de visuele pracht van Alphen aan den Rijn. Het boek belicht ook enkele van de meest kenmerkende bedrijven en ondernemingen die deze stad zo uniek maken. Dit zal ongetwijfeld herkenbaarheid creëren voor de trotse bewoners

van Alphen aan den Rijn en een gevoel van trots aanwakkeren voor alles wat onze stad te bieden heeft.

Het boek is een resultaat van nauwe samenwerking en toewijding van de makers om Alphen aan den Rijn te presenteren zoals het nog nooit eerder is gezien. De beelden in zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook inspirerend en betoverend.

"Alphen aan den Rijn in vogelvlucht" belooft niet alleen een bestseller te worden, maar ook een cultureel en visueel hoogtepunt voor en van onze stad. Mis deze kans niet om Alphen aan den Rijn vanuit een geheel nieuw perspectief te ervaren. Voor meer informatie en pre-orders kunt u terecht op: Pre-order formulier

Over de auteurs/uitgevers:

Josh Walet is een gepassioneerde dronefotograaf met diepe wortels in Alphen aan den Rijn. De vormgeving en productie wordt verzorgd door Buro Toob Young Creatives. Eigenaar Toob Alers heeft samen met zijn team met vol passie aan dit project gewerkt en is meer dan trots op het eindresultaat. Annelize Haasbeek eigenaar van Boekhandel Haasbeek Herenhof is uniek verkooppunt van het boek.

Sociale media:

Volg ons op sociale media voor de laatste updates en sneak peeks van "Alphen aan den Rijn in vogelvlucht".

Geïnteresseerd?

Schrijf je dan hier in om een exemplaar te reserveren.