Alle buitenzwembaden - in onze gemeente

Mei is aangebroken en dat betekent dat de buitenbaden zijn geopend! In onze gemeente vind je verschillende leuke buitenzwembaden. Heerlijk om straks te kunnen vertoeven als de warme zomerdagen eraan komen. Wij hebben ze op een rijtje gezet.

PWA bad - Koudekerk aan den Rijn
In Koudekerk vind je het Prins Willem-Alexander Bad. Iedereen kan hier naar hartelust zwemmen in de drie buitenbaden. Er is een familiebad, waar ouders in het voorste gedeelte met hun kinderen kunnen zwemmen. Achter de kurken mag iedereen met een zwemdiploma zwemmen en kan je van de grote glijbaan sjeezen! Ook is er een 25 meter bad en een Peuterbad voor de allerkleinsten. Op de ligwide kan je heerlijk ontspannen en wordt er gespeeld door de kinderen bij het basketbalveld, voetbaldoel en volleybalveld. Trek of dorstig geworden? Bij het winkeltje kun je terecht voor drankjes, ijsjes en snacks.

Zwembad de Hazelaar - Hazerswoude-Dorp
Aan de Sportparklaan in Hazerswoude-Dorp vind je zwembad de Hazelaar. Iedere dag tussen 13:00 - 13:30 uur is het zwembad gereserveerd om met alle ruimte baantjes te trekken. Nog meer sportiviteit opzoeken? In de zomer kan je zes weken lang iedere donderdagavond Aquarobics volgen. Ook organiseert het zwembad een Zwem4Daagse en Haza Ibiza Junior Triathlon. 

Zwembad de Hoorn - Alphen a/d Rijn
In zwembad de Hoorn heb je naast het binnenbad ook een groot buitenbad, ideaal voor de warme zomerdagen om een koele duik te nemen. Ouders kunnen lekker ontspannen op de ligweide terwijl de kinderen zich vermaken in het buitenbad, het Peuterbad of zich vermaken in het binnenbad.