Een oude man met een jongen en een damen op de foto in een zaal vol met verschillende ballonnen.

11 november barst het carnaval weer los

Vanaf zaterdag 11 november 2023 is Alphen aan den Rijn weer voor een paar maanden Castellum. Die avond onthullen De Cascarvieten de 59e jaargang van hun lijfblad Cascarvaria in hun eigen onderkomen. Hier zal ook de sleutel van de Stad door burgemeester Spies aan Prins Cascar LVI worden uitgereikt. Op 13 februari, de laatste dag van het carnaval, wordt de stadssleutel weer opgehaald door wethouder Anouk Noordermeer.

Een dag eerder, op vrijdag 10 november, organiseren De Cascarvieten de jaarlijkse Dinnernight in de grote zaal van parkrestaurant Avifauna. Dit jaar is het thema “Las Vegas” en belooft weer een waar spektakel te worden waaraan onder andere zanger Thomas Berge zijn medewerking zal verlenen. De Dinnernight is al maanden uitverkocht.

De agenda van carnavalsvereniging staat bol van de activiteiten variërend van een bezoek aan een aantal wooncentra zoals Hooge Burch en Ursula tot en met het grote carnavalsweekend in februari 2024 met o.a. carnaval voor 55-plus, kindercarnaval en Boerenbal.

De huidige Prins Cascar LXI, zijn Page Bente en hofmaarschalk Tim gaan vol enthousiast het nieuwe seizoen in en zien u gaarne op een of meerdere activiteiten.

Voor meer informatie zie de website: www.cascarvieten.nl