In de derde editie van het magazine van Hier is Alphen maak je kennis met Alphenaren die het geluk over de grens hebben opgezocht. Wij vroegen ze waarom ze zijn verhuisd en wat ze het meest missen aan Alphen. Lees je mee?

Hoi, wij zijn Lenny en Marc en hebben de grote stap genomen om aan de andere kant van de wereld te gaan wonen: namelijk in Australië. We hebben de keuze gemaakt om Nederland te verlaten omdat we onze ambitie van reizen en ondernemen willen combineren.

Zo zijn we gestart in Latijns Amerika met ons YouTube kanaal ‘FitTravelJunkies’ voor thuis/reis workouts. Hierdoor hebben we plekken bezocht die we normaal nooit zouden bezoeken. Omdat we een drone bij ons hebben om te gebruiken tijdens onze workouts, hebben we unieke beelden kunnen vastleggen waar we enorm trots op zijn.

Na Latijns Amerika was het tijd voor Australië. Tijdens het plannen van deze reis hadden we al besloten om een busje om te bouwen tot campervan om hiermee door Australië te reizen. Bij aankomst in het land bleek dat onze eerste bus enorm gewild was en er een grote vraag is naar omgebouwde bussen. Om geen kans te laten lopen hebben we besloten om ons hier verder in te verdiepen. Onze huidige situatie? 3 omgebouwde busjes, 1 verkocht, 1 voor ons, 1 voor de verhuur met plannen om meerdere ‘verhuur’ bussen te hebben.

Met 2 YouTube kanalen en binnenkort 2 bussen in de verhuur zijn we altijd op zoek naar kansen omdat het buitenland zoveel te bieden heeft. Dus wat ons in de toekomst brengt staat nog open, wat precies past in ons plaatje: op zoek naar avontuur, uitdaging en kansen!

Ondanks onze spannende levensstijl, missen we uiteraard onze familie en vrienden in het toch altijd gezellige Alphen met dorps karakter. We zijn blij om hier opgegroeid te zijn en zullen met veel plezier terugkijken.

Ben je benieuwd naar ons leven, of heb je vragen over de grote stap naar het buitenland? Volg ons dan op onze socials: Lennyandmarc, of ‘FitTravelJunkies’ voor de sportievelingen.