20 van Alphen

We mogen weer!

De 20 van Alphen gaat op zondag 3 maart 2024 weer van start. Het grootste sportevenement van Alphen aan den Rijn én de openingsklassieker van het hardloopseizoen. Die zondag staan er weer honderden lopers aan de start, van jong tot oud, van amateurs tot professionals. 

De 20 van Alphen kent de volgende afstanden:

Hoogvliet 1K Family Run

Zorg en Zekerheid 2.5 km

Fitloop Berntsen Mulder Advocaten 5 km

Prestatieloop en Blanksma Businessloop 5 km

Bezemer Fitness 10 km

Wedstrijd- en prestatieloop 10 km Blanksma Businessloop 10 km

Running & Walking Center 20 km

Wedstrijd- en Prestatieloop en Blanksma Businessloop 20 km

Oproep nieuwe bestuursleden

De organisatie van de 20 van Alphen kijkt met grote tevredenheid terug op de 56e editie van zondag 12 maart jl. De omslag naar een breed belevingsevenement is ingezet. Maar we zijn er nog niet, we hebben nog heel veel ambitie en ideeën. 

Om dit te realiseren zijn we op zoek naar versterking van het bestuur: Coördinator vrijwilligerszaken

Niet alleen in het bestuur maar ook in de uitvoeringsorganisatie kunnen we ‘handjes’ gebruiken: Coördinator businesslopen

Lijkt het je leuk om mee te werken aan het grootste sportevenement van Alphen aan den Rijn? Stuur dan een mail naar info@20vanalphen.nl

Meld je nu aan

Meld je aan als vrijwilliger

De organisatie van de Keukenwarenhuis.nl 20 van Alphen wordt steeds professioneler. Dat moet ook want het organiseren van een veilig en vlekkeloos loopevenement voor meer dan 8000 deelnemers is geen eenvoudige klus. Iedere editie zijn ongeveer 450 vrijwilligers nodig, die zorgen dat het de deelnemers aan niets ontbreekt.

De Stichting Twintig van Alphen is dan ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, voor diverse onderstaande functies, die mee willen werken aan het grootste sportevenement van Alphen aan den Rijn.

Meer informatie & aanmelden