De Nieuwe Aarhof

Winkelcentrum wordt een mooie, goed gevulde voorraadkast met een luxe uitstraling.

Tweede supermarkt in de nieuwe Aarhof

De Aarhof staat aan de vooravond van een flinke facelift. Volgens Marcel Dammers van SB Real Estate, de ontwikkelaar en eigenaar van het winkelcentrum, wordt het een modern centrum met een sterk dagelijks karakter en zal het weer gaan bruisen als nooit tevoren.

“De Aarhof moet weer een levendige plek worden waar je kunt winkelen, werken, ontspannen, ontmoeten én wonen. Nieuw is dat er naast Albert Heijn een tweede supermarkt bijkomt. Huidige winkels als HEMA, Etos en Primera passen goed bij de nieuwe uitstraling van het centrum en zullen ook in de nieuwe situatie terugkomen. Midden in het winkelcentrum komt een plein als centraal ontmoetingspunt met een verbinding naar de versstraat voor alle ambachtelijke versproducten. 

Bovenop het winkelcentrum worden 303 huur- en koopappartementen gebouwd in verschillende types, oppervlaktes en prijsklassen. Het wordt een prachtige plek om te wonen voor jong én oud, met alle voorzieningen binnen handbereik. Iedereen kan straks wonen boven de goed gevulde voorraadkast De Aarhof.”

Sfeerimpressie